Batman Arkham Knight Message [Fatal error!] Sorunu

xAntiSosyaL

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Arkadaşlar ,
Dün bin bir hevesle Steam üzerinden satın almış olduğum Batmanın efsane son Oyunu olan Arkham Knight'i büyük bir heyecanla oynamaya başlamışken bi anda başlıktaki hatayı almaya başladım ne yapacağımı anlamadım. Belli bir süre oynadıktan sonra (ortalama 5/6 dk) oyun bu hatayı veriyor. deneme amaçlı korsan olarak indirdiğimde oyunda sorun yaşamadan oynadım. Ben böyle devasa bir oyunu korsan olarak oynamak istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Hata Resmi :

asd.jpg

Sistem:
İntel Core i3-4130 Cpu @3.40GHz
8 Gb Ram
Ekran Kartı : Amd Radeon R7200 Series(2GB) / İntel HD Graphics 4400

Oyunun sistem gereksimlerinde normalde benim bilgisayar zor kaldırıyor ama işte dediğim gibi korsan olarak oyunun ayaklarını kısınca rahat bir şekilde oynuyorum. Ama steam üzerinden aldığım oyunda neden böyle yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
benim laptop acer aspire- e15 e5-571g-718q işlemci :intel core i7 4510u ekran kartı: nvidia gefoce gt 840m 2 gb ram:8gb 1000 gb hdd benim bilgisayar da aksiyon oyunları :batman -gta 5 crysis 3 çalışmayı durduruyo ekran kartı problemi var iki tane ekran kartı paylaşılıyor biri intel diğeride nvidia ne yapmam lazım benimkide aynı

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı