Lnx Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 602 16 Ekim 2021 #1 Batman Arkham Knight için bir yama buldum güvenilir midir ?
KS KS Lnx Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 602 16 Ekim 2021 #11 dogan_orun dedi: Sağlamdır. Kendim kurdum oyunu bitirdim. Batman Arkham Knight yamasını kurarken biraz sabırlı ol. Normal bir yama gibi düşünme. Daha farklı bir yama yapma yöntemi var. Genişletmek için tıkla... VirusTotal sitesinde taratınca Phishing çıktı. Artı 0 Eksi
dogan_orun dedi: Sağlamdır. Kendim kurdum oyunu bitirdim. Batman Arkham Knight yamasını kurarken biraz sabırlı ol. Normal bir yama gibi düşünme. Daha farklı bir yama yapma yöntemi var. Genişletmek için tıkla... VirusTotal sitesinde taratınca Phishing çıktı.
dogan_orun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 5.867 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i7-13700k Cinsiyet Erkek Meslek taksimde simitçi. 16 Ekim 2021 #12 Lnx dedi: VirusTotal sitesinde taratınca Phishing çıktı. Genişletmek için tıkla... Sen bilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS Lnx Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 602 16 Ekim 2021 #13 dogan_orun dedi: Sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... Kurdum zaten ama Türkçe olmadı. Artı 0 Eksi
dogan_orun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 5.867 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i7-13700k Cinsiyet Erkek Meslek taksimde simitçi. 16 Ekim 2021 #14 Lnx dedi: Kurdum zaten ama Türkçe olmadı. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Lnx dedi: Kurdum zaten ama Türkçe olmadı. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et