Uzun zamandır takip ediyorum. Sorulan sorulara net cevaplar veriyorlar ve yaptıkları işin arkasında duruyorlar. Kaliteli çevirileri var ve çokça kullandım. Şimdiye kadar bir sorun yaşamadım. Ücretsiz olsa ve abuk subuk yerlere tıklayın deseler şüphelenmenizi anlayabilirim belki ama bunu üyelik sistemiyle sunuyorlar ve uzun zamandır bu işi yapıyorlar. Dolayısıyla neden yanlış bir şey yaparak kurdukları koca bir sistemi tehlikeye atsınlar ki? Hem gelirlerinden olurlar hem de bütün kullanıcılarını kaybederler.
Kimseye %100 güvenin demiyorum. Ancak biraz mantıklı düşünmekte de fayda var. 32 yaşındayım, bildiğiniz en büyük kurumlar bile verilerinizi sızdırdı her yere ve kimse ses çıkarmadı. Adresime, T.C. Kimlik numarama ve telefon numarama koca koca firmaların sızıntıları yüzünden herkes ulaşabiliyor zaten günümüzde. Buna kimse ses etmezken küçük bir oluşumdan bu kadar şüphelenmek bana mantıklı gelmiyor.
Kısa özet, uzun zamandır kullanıyorum ve memnuniyetimi dile getiriyorum. Hiçbir hesabım çalınmadı, bilgisayarımda hiçbir sorun oluşmadı vs. kaliteli Türkçe yamalar dışında herhangi bir çıkarım yok. Oyun oynamayı seviyorum. Şimdiye kadar beni yanıltmadılar. Sorunuz varsa Discord sunucularından da ayrıca sorabilirsiniz. Seve seve yanıt veriyorlar zaten.