A ahmetoguz1 Decapat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 92 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #1 Oyunu hiç başlatmadan önce bir tane indirdim, oyun Save alırken donup yanıt vermemeye başlıyordu silince düzeldi. Var mıdır bildiğiniz temiz yama? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2022
Oyunu hiç başlatmadan önce bir tane indirdim, oyun Save alırken donup yanıt vermemeye başlıyordu silince düzeldi. Var mıdır bildiğiniz temiz yama?
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 3 Haziran 2022 #2 BatmanArkhamKnightTurkceYama MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere. www.mediafire.com
BatmanArkhamKnightTurkceYama MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere. www.mediafire.com
Walter H. White Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 7.302 Makaleler 23 Çözümler 20 3 Haziran 2022 #3 Ben bu bağlantıdaki yamayı kullanmıştım ve sorunsuz bir şekilde oynamıştım oyunu.
A ahmetoguz1 Decapat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 92 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #4 Walter H. White dedi: Ben bu bağlantıdaki yamayı kullanmıştım ve sorunsuz bir şekilde oynamıştım oyunu. Genişletmek için tıkla... Sıkıntılı bu sürümü uymadı galiba yine bozdu oyunu.
Walter H. White dedi: Ben bu bağlantıdaki yamayı kullanmıştım ve sorunsuz bir şekilde oynamıştım oyunu. Genişletmek için tıkla... Sıkıntılı bu sürümü uymadı galiba yine bozdu oyunu.
Walter H. White Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 7.302 Makaleler 23 Çözümler 20 6 Haziran 2022 #5 Senin oyunun sürümü eski o zaman, o yamayı ben kullandım ve sorun yaşamadım.