Zacsha Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 673 Çözümler 1 3 Eylül 2020 #11 Chavox dedi: Çok bir problem olmaz Arkham asylum u oynadıysanız zaten sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... 3 Oyunu da oynadım.
Chavox dedi: Çok bir problem olmaz Arkham asylum u oynadıysanız zaten sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... 3 Oyunu da oynadım.
Chavox Centipat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 1.055 Çözümler 1 Yer Turkiye 3 Eylül 2020 #12 Zacsha dedi: 3 Oyunu da oynadım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır o zaman hiçbir sorun olmaz.
C Cihanunlu1 Kilopat Katılım 13 Temmuz 2017 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2020 #13 Batman Arkham knight ı beğenmeyen adam da ne bileyim
Işıklımışıklı Megapat Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 555 Çözümler 2 27 Ocak 2021 #14 Bende satın almak istiyorum fakat İngilizce yetersiz yama bulabilen oldu mu?
Zacsha Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 673 Çözümler 1 27 Ocak 2021 #15 Işıklımışıklı dedi: Bende satın almak istiyorum fakat İngilizce yetersiz yama bulabilen oldu mu? Genişletmek için tıkla... Yani oyunun bir yaması yok ama bir arkadaşım silinen yamayı bulup korsan yüklemişti. Zaten yüklese bile bazı yerler hala İngilizce kalıyormuş.
Işıklımışıklı dedi: Bende satın almak istiyorum fakat İngilizce yetersiz yama bulabilen oldu mu? Genişletmek için tıkla... Yani oyunun bir yaması yok ama bir arkadaşım silinen yamayı bulup korsan yüklemişti. Zaten yüklese bile bazı yerler hala İngilizce kalıyormuş.
Işıklımışıklı Megapat Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 555 Çözümler 2 27 Ocak 2021 #16 Zacsha dedi: Yani oyunun bir yaması yok ama bir arkadaşım silinen yamayı bulup korsan yüklemişti. Zaten yüklese bile bazı yerler hala İngilizce kalıyormuş. Genişletmek için tıkla... Böyle bir oyunun çevirisi nasıl olmaz anlamıyorum.
Zacsha dedi: Yani oyunun bir yaması yok ama bir arkadaşım silinen yamayı bulup korsan yüklemişti. Zaten yüklese bile bazı yerler hala İngilizce kalıyormuş. Genişletmek için tıkla... Böyle bir oyunun çevirisi nasıl olmaz anlamıyorum.
Zacsha Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 673 Çözümler 1 28 Ocak 2021 #17 Işıklımışıklı dedi: Böyle bir oyunun çevirisi nasıl olmaz anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Çevirisi vardı fakat yapan kişiler kaldırmış.
Işıklımışıklı dedi: Böyle bir oyunun çevirisi nasıl olmaz anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Çevirisi vardı fakat yapan kişiler kaldırmış.