A Awlesyy Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #1 Bazı yamalar fatal error verdi. Eğer düzgün yama bilen biri varsa, atarsa sevinirim.
SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.880 Çözümler 7 4 Nisan 2025 #2 Awlesyy dedi: Bazı yamalar fatal error verdi. Eğer düzgün yama bilen biri varsa, atarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... MC yama kurucusunda ve bu forumda vardı. Ben ikisini de denemiştim olmuştu 2 yıl falan oldu deneyeli.
Awlesyy dedi: Bazı yamalar fatal error verdi. Eğer düzgün yama bilen biri varsa, atarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... MC yama kurucusunda ve bu forumda vardı. Ben ikisini de denemiştim olmuştu 2 yıl falan oldu deneyeli.
A Awlesyy Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #3 SyLaS61 dedi: MC yama kurucusunda ve bu forumda vardı. Ben ikisini de denemiştim olmuştu 2 yıl falan oldu deneyeli. Genişletmek için tıkla... Forumdakini denedim fatal error veriyor.
SyLaS61 dedi: MC yama kurucusunda ve bu forumda vardı. Ben ikisini de denemiştim olmuştu 2 yıl falan oldu deneyeli. Genişletmek için tıkla... Forumdakini denedim fatal error veriyor.
SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.880 Çözümler 7 4 Nisan 2025 #4 Awlesyy dedi: Forumdakini denedim fatal error veriyor. Genişletmek için tıkla... Makine Çeviri ye bakın hocam o çalışabilir.
Awlesyy dedi: Forumdakini denedim fatal error veriyor. Genişletmek için tıkla... Makine Çeviri ye bakın hocam o çalışabilir.
A Awlesyy Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #5 SyLaS61 dedi: Makine çeviri ye bakın hocam o çalışabilir. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam virüs yoktur değil mi?
SyLaS61 dedi: Makine çeviri ye bakın hocam o çalışabilir. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam virüs yoktur değil mi?
SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.880 Çözümler 7 4 Nisan 2025 #6 Awlesyy dedi: Tamam hocam virüs yoktur değil mi? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi ben kurduğumda bir sıkıntı olmadı ama araştırın bir garanti olsun.
Awlesyy dedi: Tamam hocam virüs yoktur değil mi? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi ben kurduğumda bir sıkıntı olmadı ama araştırın bir garanti olsun.
wraxos woo Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 1.816 Makaleler 1 Çözümler 12 4 Nisan 2025 #7 Awlesyy dedi: Tamam hocam virüs yoktur değil mi? Genişletmek için tıkla... Makine çeviride viris yok ancak yine de taratın. Ayrıca şu konudaki yamaya bakabilirsiniz https://www.technopat.net/sosyal/konu/batman-arkham-knight-100-tuerkce-yama-animus-projesi.1807441/
Awlesyy dedi: Tamam hocam virüs yoktur değil mi? Genişletmek için tıkla... Makine çeviride viris yok ancak yine de taratın. Ayrıca şu konudaki yamaya bakabilirsiniz https://www.technopat.net/sosyal/konu/batman-arkham-knight-100-tuerkce-yama-animus-projesi.1807441/
A Awlesyy Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #8 wraxos woo dedi: Makine çeviride viris yok ancak yine de taratın. Ayrıca şu konudaki yamaya bakabilirsiniz. Batman Arkham Knight %100 Türkçe Yama - Animus Projesi Genişletmek için tıkla... Bu yamayı zaten kullanıyordum, ancak oyunun %3'üne geldiğimde fatal error hatası verdi bir daha kurup deneyeceğim. SyLaS61 dedi: Dediğim gibi ben kurduğumda bir sıkıntı olmadı ama araştırın bir garanti olsun. Genişletmek için tıkla... Bir yama deneyeceğim, eğer sorun çıkmazsa dediğiniz şeyi yapacağım. Öneriniz için tekrar teşekkür ederim. SyLaS61 dedi: Makine çeviri ye bakın hocam o çalışabilir. Genişletmek için tıkla... Yeni bir yama kurdum ve fatal error hatası aldım. Şimdi makine çeviriyi yükleyeceğim. SyLaS61 dedi: Makine çeviri ye bakın hocam o çalışabilir. Genişletmek için tıkla... Makine çeviri çalıştı, ama bazı yerler hâlâ İngilizce. O kadarı da olsun, en azından artık fatal error vermiyor. Sağ olun. Son düzenleme: 5 Nisan 2025
wraxos woo dedi: Makine çeviride viris yok ancak yine de taratın. Ayrıca şu konudaki yamaya bakabilirsiniz. Batman Arkham Knight %100 Türkçe Yama - Animus Projesi Genişletmek için tıkla... Bu yamayı zaten kullanıyordum, ancak oyunun %3'üne geldiğimde fatal error hatası verdi bir daha kurup deneyeceğim. SyLaS61 dedi: Dediğim gibi ben kurduğumda bir sıkıntı olmadı ama araştırın bir garanti olsun. Genişletmek için tıkla... Bir yama deneyeceğim, eğer sorun çıkmazsa dediğiniz şeyi yapacağım. Öneriniz için tekrar teşekkür ederim. SyLaS61 dedi: Makine çeviri ye bakın hocam o çalışabilir. Genişletmek için tıkla... Yeni bir yama kurdum ve fatal error hatası aldım. Şimdi makine çeviriyi yükleyeceğim. SyLaS61 dedi: Makine çeviri ye bakın hocam o çalışabilir. Genişletmek için tıkla... Makine çeviri çalıştı, ama bazı yerler hâlâ İngilizce. O kadarı da olsun, en azından artık fatal error vermiyor. Sağ olun.