UAU Hectopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 932 Çözümler 1 17 Ocak 2024 #11 Arkadaşlar konuyu tekrar açıyorum ama bende yaptım bu siyah pencere hala kapanmadı daha ne kadar beklemem gerek.
Arkadaşlar konuyu tekrar açıyorum ama bende yaptım bu siyah pencere hala kapanmadı daha ne kadar beklemem gerek.
emirani Femtopat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #12 Motionless IN White dedi: Batman Arkham Knight Türkçe Yama.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Ben yamayı kurdum ama bir süre sonra oyunda ilerleyince hata veriyor ve oyun kapanıyor.
Motionless IN White dedi: Batman Arkham Knight Türkçe Yama.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Ben yamayı kurdum ama bir süre sonra oyunda ilerleyince hata veriyor ve oyun kapanıyor.
F Fatihgunkk Centipat Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #13 Sıkıntılı olabilir kuruyorum şu an yan SSD de 50GB yer vardı 34'e düştü ama?* sıkıntılı gibi deneyeceğim bakalı umarım sıkıntısızdır HyperTroll dedi: Virüs yoksa neden Anti-Virüs programını kapatmamız gerekiyor 2-3 yama kurdum anti virüs sorun çıkartmadı virüs olduğundan şüphelendim. Genişletmek için tıkla... Olduğunu düşünüyorum bende 50GB yerden 34 GB kaldı hatta 30'a düşltü ben silıyorum güzenmeyin ya Sakın kurmayın viruslü oyun açılmıyor Son düzenleme: 31 Aralık 2024
Sıkıntılı olabilir kuruyorum şu an yan SSD de 50GB yer vardı 34'e düştü ama?* sıkıntılı gibi deneyeceğim bakalı umarım sıkıntısızdır HyperTroll dedi: Virüs yoksa neden Anti-Virüs programını kapatmamız gerekiyor 2-3 yama kurdum anti virüs sorun çıkartmadı virüs olduğundan şüphelendim. Genişletmek için tıkla... Olduğunu düşünüyorum bende 50GB yerden 34 GB kaldı hatta 30'a düşltü ben silıyorum güzenmeyin ya Sakın kurmayın viruslü oyun açılmıyor