B Burak6665 Hectopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #1 Merhaba, fotoğrafta gördüğünüz gibi burasi böyle. tuş atayin diyeceksiniz ama neyi nereye atacağım bilemiyorum hiç.
Merhaba, fotoğrafta gördüğünüz gibi burasi böyle. tuş atayin diyeceksiniz ama neyi nereye atacağım bilemiyorum hiç.
Rogfan123 Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 1.835 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #2 Burak6665 dedi: Merhaba, fotoğrafta gördüğünüz gibi burasi böyle. Tuş atayin diyeceksiniz ama neyi nereye atacağım bilemiyorum hiç. Eki Görüntüle 2218963 Genişletmek için tıkla... Xbox kumandan var mı hocam gamepadle daha keyifli olur klavye ile oyun hiç keyifli değil bence bir de bazı oyunlar adamı deli eder klavyeyle oynamak Artı 0 Eksi
Burak6665 dedi: Merhaba, fotoğrafta gördüğünüz gibi burasi böyle. Tuş atayin diyeceksiniz ama neyi nereye atacağım bilemiyorum hiç. Eki Görüntüle 2218963 Genişletmek için tıkla... Xbox kumandan var mı hocam gamepadle daha keyifli olur klavye ile oyun hiç keyifli değil bence bir de bazı oyunlar adamı deli eder klavyeyle oynamak
mystafakn Centipat Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 37 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #3 Hocam aynı şeyi bende yaşamıştım.Tuş atamalarından kendiniz atıyorsunuz tuşu. Artı 0 Eksi
KS KS B Burak6665 Hectopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #4 mystafakn dedi: Hocam aynı şeyi bende yaşamıştım.Tuş atamalarından kendiniz atıyorsunuz tuşu. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam buldum atamayi Rogfan123 dedi: Xbox kumandan var mı hocam gamepadle daha keyifli olur klavye ile oyun hiç keyifli değil bence bir de bazı oyunlar adamı deli eder klavyeyle oynamak Genişletmek için tıkla... Ya var fakat ben kol ile oynarken rahat edemiyorum yinede teşekkürler Artı 0 Eksi
mystafakn dedi: Hocam aynı şeyi bende yaşamıştım.Tuş atamalarından kendiniz atıyorsunuz tuşu. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam buldum atamayi Rogfan123 dedi: Xbox kumandan var mı hocam gamepadle daha keyifli olur klavye ile oyun hiç keyifli değil bence bir de bazı oyunlar adamı deli eder klavyeyle oynamak Genişletmek için tıkla... Ya var fakat ben kol ile oynarken rahat edemiyorum yinede teşekkürler
mystafakn Centipat Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 37 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #5 Burak6665 dedi: Tamamdır hocam buldum atamayi Ya var fakat ben kol ile oynarken rahat edemiyorum yinede teşek Genişletmek için tıkla... hocam çözüm olarak işaretlermisiniz Artı 0 Eksi
Burak6665 dedi: Tamamdır hocam buldum atamayi Ya var fakat ben kol ile oynarken rahat edemiyorum yinede teşek Genişletmek için tıkla... hocam çözüm olarak işaretlermisiniz
eray7478 Centipat Katılım 30 Nisan 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 23:20 #6 mystafakn dedi: Hocam aynı şeyi bende yaşamıştım. Tuş atamalarından kendiniz atıyorsunuz tuşu. Genişletmek için tıkla... Eyvallah kral. Artı 0 Eksi
mystafakn dedi: Hocam aynı şeyi bende yaşamıştım. Tuş atamalarından kendiniz atıyorsunuz tuşu. Genişletmek için tıkla... Eyvallah kral.