Halil Skywalker Decapat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #1 Merhaba, Steam'den Batman Arkham Origins indirmiştim ama oyunun appmanifest dosyası yok. İnternetten araştırdım kimse paylaşmamış lütfen yardım eder misiniz? Son düzenleme: 13 Aralık 2020
Merhaba, Steam'den Batman Arkham Origins indirmiştim ama oyunun appmanifest dosyası yok. İnternetten araştırdım kimse paylaşmamış lütfen yardım eder misiniz?
BizonHasan Picopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 102 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #2 Steam Yüklü Oyunu Yeniden Yüklemek İstiyor Sorunu (Çözüm) Steam bilgisayara yüklü olan oyunu yüklü değilmiş gibi görüyor ve yeniden yükleme istiyor sorunu nasıl çözülür hemen anlatmaya başlayalım. oyunindeks.com Sorun çevremde de olmuştu ama nasıl çözdüklerini bilmiyorum internette böyle bir destek buldum. İnşallah işine yarar. Artı 0 Eksi
Steam Yüklü Oyunu Yeniden Yüklemek İstiyor Sorunu (Çözüm) Steam bilgisayara yüklü olan oyunu yüklü değilmiş gibi görüyor ve yeniden yükleme istiyor sorunu nasıl çözülür hemen anlatmaya başlayalım. oyunindeks.com Sorun çevremde de olmuştu ama nasıl çözdüklerini bilmiyorum internette böyle bir destek buldum. İnşallah işine yarar.
KS KS Halil Skywalker Decapat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #3 BizonHasan dedi: Steam Yüklü Oyunu Yeniden Yüklemek İstiyor Sorunu (Çözüm) Steam bilgisayara yüklü olan oyunu yüklü değilmiş gibi görüyor ve yeniden yükleme istiyor sorunu nasıl çözülür hemen anlatmaya başlayalım. oyunindeks.com Sorun çevremde de olmuştu ama nasıl çözdüklerini bilmiyorum internette böyle bir destek buldum. İnşallah işine yarar. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
BizonHasan dedi: Steam Yüklü Oyunu Yeniden Yüklemek İstiyor Sorunu (Çözüm) Steam bilgisayara yüklü olan oyunu yüklü değilmiş gibi görüyor ve yeniden yükleme istiyor sorunu nasıl çözülür hemen anlatmaya başlayalım. oyunindeks.com Sorun çevremde de olmuştu ama nasıl çözdüklerini bilmiyorum internette böyle bir destek buldum. İnşallah işine yarar. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.