R RizAirz Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 97 25 Nisan 2022 #1 Arkham Origins oyununu gamepad ile oynamak istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim. X360ce'yi nereye atmalıyım, ayarları vb?
Arkham Origins oyununu gamepad ile oynamak istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim. X360ce'yi nereye atmalıyım, ayarları vb?
BloondyTK Kilopat Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 304 Makaleler 1 25 Nisan 2022 #2 RizAirz dedi: Arkham Origins oyununu gamepad ile oynamak istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim. X360ce'yi nereye atmalıyım, ayarları vb? Genişletmek için tıkla... Oyunda zaten gamepad desteği var oyunun ana klasörüne atın. Artı 0 Eksi
RizAirz dedi: Arkham Origins oyununu gamepad ile oynamak istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim. X360ce'yi nereye atmalıyım, ayarları vb? Genişletmek için tıkla... Oyunda zaten gamepad desteği var oyunun ana klasörüne atın.
KS KS R RizAirz Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 97 25 Nisan 2022 #3 BloondyTK dedi: Oyunda zaten gamepad desteği var oyunun ana klasörüne atın. Genişletmek için tıkla... Denedim hiçbir şey atmadan ama olmadı, ana klasörde de denedim. Gamepad çalışıyor ama dandik ondan olabilir :/ Artı 0 Eksi
BloondyTK dedi: Oyunda zaten gamepad desteği var oyunun ana klasörüne atın. Genişletmek için tıkla... Denedim hiçbir şey atmadan ama olmadı, ana klasörde de denedim. Gamepad çalışıyor ama dandik ondan olabilir :/
BloondyTK Kilopat Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 304 Makaleler 1 25 Nisan 2022 #4 RizAirz dedi: Denedim hiçbir şey atmadan ama olmadı, ana klasörde de denedim. Gamepad çalışıyor ama dandik ondan olabilir :/ Genişletmek için tıkla... Xinput destekli gamepad alman şart gibi. Tavsiyem gamesir t4 pro kullanıyorum çok memnunum. Artı 0 Eksi
RizAirz dedi: Denedim hiçbir şey atmadan ama olmadı, ana klasörde de denedim. Gamepad çalışıyor ama dandik ondan olabilir :/ Genişletmek için tıkla... Xinput destekli gamepad alman şart gibi. Tavsiyem gamesir t4 pro kullanıyorum çok memnunum.
KS KS R RizAirz Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 97 25 Nisan 2022 #5 BloondyTK dedi: Xinput destekli gamepad alman şart gibi. Tavsiyem gamesir t4 pro kullanıyorum çok memnunum. Genişletmek için tıkla... teşekkürler. Artı 0 Eksi
BloondyTK dedi: Xinput destekli gamepad alman şart gibi. Tavsiyem gamesir t4 pro kullanıyorum çok memnunum. Genişletmek için tıkla... teşekkürler.