Batman Arkham Origins Gameplay 1#

Oyunun 2. bölümü ile karşınızdayım. Oluşmuş ve benim farkında olmadığın herhangi bir hata için şimdiden özür dilerim. İyi seyirler.

Batman'i iyice halka yedirme aşamasındaki 2. bölümüm. Az buz zorlandım tabi, ne yapacaktım ben ya? dediğim oldu. Sahi neden böyle oldu hiç bilmiyorum...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Not : Thumbnail gözükmüyor olabilir. Yakında belirir. :)

2. Bölüm düşük ihtimal ile gece yarısı, büyük ihtimal ile yarın yayında olacak. ;)

Son düzenleyen: Moderatör:
Eyvallah kanka.

Sende BF4 var mı? Bir Multiplayer etkinliği yapalım. :)

BF4'ü 2. maaşımı staj yerinden alınca alacağım. Oda ayın 18'inde olacak. Onu alınca etkinliği de düzenleyeceğiz elbette. :)

Oyunun 2. bölümü ile karşınızdayım. Oluşmuş ve benim farkında olmadığın herhangi bir hata için şimdiden özür dilerim. İyi seyirler.

Batman'i iyice halka yedirme aşamasındaki 2. bölümüm. Az buz zorlandım tabi, ne yapacaktım ben ya? dediğim oldu. Sahi neden böyle oldu hiç bilmiyorum...

Güzel video olmuş eline sağlık.Ayrıca yukarıda battlefield 4 hakkında konuşmuşsunuz o imzanda ki sistem ile oynanabilir mi (low-ultra fark etmez akıcı olarak) ?

Güzel video olmuş eline sağlık.Ayrıca yukarıda battlefield 4 hakkında konuşmuşsunuz o imzanda ki sistem ile oynanabilir mi (low-ultra fark etmez akıcı olarak) ?

Oynanabilir mi sorusu hafif kaçar. Beta testinde Yüksek ayarlarda en düşük 26 olmak üzere gayet akıcı değerler aldım. Tabi o beta idi. Orjinal sürümde nasıl değerler alırım bilemiyorum ancak, akıcı bir oyun deneyimi yaşacağımdan eminim. Zaten oyunu aldıktan sonra test videoları gelecek.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı