Çözüldü BATMAN arkham origins ilk bölümü geçemedim

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
P

pusat57

Ziyaretçi
Arkadaşlar Batman'de ilk bölümde takılı kaldım ya. Bir tane kilitli bir kapı var. Çift batarn mıydı neydi? Ondan at diyor ben tek atabiliyorum bilen var mı? Bu arada bu oyuna Türkçe yama nasıl yapabilirim?

Arkadaşlar, PC'ye indirdim su pelerinle sersemletme ve seri yumruk atma olayını aciklar misiniz? Kerentenkelde kaldım. Onu gecemedim.

Arkadaşlar, PC'ye indirdim su pelerinle sersemletme ve seri yumruk atma olayını aciklar misiniz?
Vuracağın adamın dibine gelip, pelerinle vurarak sersemletiyorsun, ardından seri seri yumruk atarak kombo yapıyorsun. Pelerinle vurma tuşu da scroll wheel tuşuydu sanırım.

Vuracağın adamın dibine gelip, pelerinle vurarak sersemletiyorsun, ardından seri seri yumruk atarak kombo yapıyorsun. Pelerinle vurma tuşu da scroll wheel tuşuydu sanırım.
O hangi tuş bilmiyorumda

Fare tekerleğine tıklamayı dene bakalım.

Arkadaşlar, Batman Arkham Origins kombo nasıl yaparım?
PC deyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…