Bu Türkçe yama paketi, Batman: Arkham City isimli açık dünya ve aksiyon temalı oyun için Türkçe dil dosyalarını içerir. Yama kurulumundan sonra oyunu tamamen
Batman Arkham Knight Türkçe Yama ile oyunu Türkçe olarak oynayabilir, diyalogları ve alt yazıları kendi dilinizde takip edebilir ve oyun deneyiminizi geliştirebilirsiniz. Steam, Epic Games ve diğer platformlar için indirme talimatları dahildir.
forum.donanimhaber.com
Butun sitelerden yama indirmisligim var, guvenlir siteler. Forumdada konulari var zaten.
Menü ve Görevler: %100 Arayüz: %100 Diyaloglar: %100 Bu yama OyunÇeviri Ekibi tarafından hazırlanmıştır. Oyunceviri ekibi olarak bir projeyi daha tamamlamış bulunuyoruz. Bildiğiniz üzere ilk
Batman Arkham Knight Türkçe Yama ile oyunu Türkçe olarak oynayabilir, diyalogları ve alt yazıları kendi dilinizde takip edebilir ve oyun deneyiminizi geliştirebilirsiniz. Steam, Epic Games ve diğer platformlar için indirme talimatları dahildir.
Menü ve Görevler: %100 Arayüz: %100 Diyaloglar: %100 Bu yama OyunÇeviri Ekibi tarafından hazırlanmıştır. Oyunceviri ekibi olarak bir projeyi daha tamamlamış bulunuyoruz. Bildiğiniz üzere ilk
Merhaba Batman Arkham Asylum için oyunceviri linkini denedim fakat yamayı kurmayı başaramadım. Sitede yazan adımları da uygulamama rağmen bir türlü başaramadım ve benim gibi yamayı kuramayan çok olmuş fakat çözümünü yazmamışlar. Bu konu hakkında bir bilginiz var mı? Steam'den aldığım için mi kuramıyorum yamayı?