Batman Arkham serisi Türkçe yama var mı?

Oyunu oynarken YouTube'da varsa Türkçe altyazılı oynanış videolarına bakabilirsiniz. En azından hikayeyi anlamanıza yardımcı olur.
Öyle sarmaz beni be. Çok saçma oyunun güncel türkçe yamasının olmaması. Eski oyunlarının var son oyunun yok saçma. Ücretli bile yok.

Öyle sarmaz beni be. Çok saçma oyunun güncel türkçe yamasının olmaması. Eski oyunlarının var son oyunun yok saçma. Ücretli bile yok.
Büyük ihtimalle fixlenmesi zor olan bir altyazı sistemine sahiptir. Genelde böyle işlerin altından Animus kalkardı ama onlar da artık bu işi devam ettirmediklerini açıkladılar işte.

Büyük ihtimalle fixlenmesi zor olan bir altyazı sistemine sahiptir. Genelde böyle işlerin altından Animus kalkardı ama onlar da artık bu işi devam ettirmediklerini açıkladılar işte.
Makine çeviri falan olsa bile yeterdi, isterseler yaparlar diye tahmin ediyorum ama uğraşmıyorlar nedense. Oyun serisini son oyunu ve en kapsamlı oyunu yapılması lazım aslında.

Makine çeviri falan olsa bile yeterdi, isterseler yaparlar diye tahmin ediyorum ama uğraşmıyorlar nedense. Oyun serisini son oyunu ve en kapsamlı oyunu yapılması lazım aslında.
Oyun çevirinin sanırım yaması vardı bi yerin vardı ama hatırlamıyorum biraz araştırırsanız bulursunuz.

Yok bulamadım maalesef.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
videoyu izlemedim ama şuna bi göz atın işinize yarar belki.

Animus Projesi olduğu için yeni güncelleme alacağını zannetmiyorum.

Hmm doğru aslında. Yapacak bir şey yok başka bir grubunda çıkıp şu an başlayacağını çeviriye zannetmiyorum. Düşük bir ihtimal ile birisi forumlardan birine ceviriye başladım diye konu baslatir ancak o sekilde olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…