aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 31 Ekim 2020 #1
BlackNomx Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 325 Çözümler 2 31 Ekim 2020 #2 Eline sağlık güzel olmuş fakat Batman logosunu biraz daha sola yatırabilirsin.
Arda Solmaz Centipat Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 134 31 Ekim 2020 #3 aKuu dedi: Eki Görüntüle 721707 Genişletmek için tıkla... Bir gün sizden YouTube'a video bekliyorum nasıl yapılır diye. Ellerinize sağlık.
aKuu dedi: Eki Görüntüle 721707 Genişletmek için tıkla... Bir gün sizden YouTube'a video bekliyorum nasıl yapılır diye. Ellerinize sağlık.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 31 Ekim 2020 #4 Arda Solmaz dedi: Bir gün sizden YouTube'a video bekliyorum nasıl yapılır diye. Ellerinize sağlık. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım programı zar zor kaldırıyor yaparken aynı video çekersem patlayabilir . Belki yeni bir bilgisayar alırsam çekebilirim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ama bunu izleyerek fikir sahibi olabilirsiniz. BlackNomx dedi: Eline sağlık güzel olmuş fakat Batman logosunu biraz daha sola yatırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Arda Solmaz dedi: Bir gün sizden YouTube'a video bekliyorum nasıl yapılır diye. Ellerinize sağlık. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım programı zar zor kaldırıyor yaparken aynı video çekersem patlayabilir . Belki yeni bir bilgisayar alırsam çekebilirim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ama bunu izleyerek fikir sahibi olabilirsiniz. BlackNomx dedi: Eline sağlık güzel olmuş fakat Batman logosunu biraz daha sola yatırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler