Çözüldü Batman Enemy Within sol tıka basılı tutup fareyi döndürme kontrolü mantığı nasıl?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emre428

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Birkaç kere şu resimdeki kontrol denk gelmişti. Tekte yapmıştım. Fakat şu an 20 kere denememe rağmen geçemiyorum. Sol tıka basılı tutup fareyi döndürüyorum fakat geçilmiyor.

Dosya Ekleri

• 20231028120443_1.jpg
    214,5 KB · Görüntüleme: 40
  • 20231028120445_1.jpg
    210,3 KB · Görüntüleme: 42
Çözüm
Birkaç kere şu resimdeki kontrol denk gelmişti. Tekte yapmıştım. Fakat şu an 20 kere denememe rağmen geçemiyorum. Sol tıka basılı tutup fareyi döndürüyorum fakat geçilmiyor.
Hocam şöyle deneyin, sol tıka basılı tutup biraz eğimli şekilde sağ yukarı sonra yine eğimli şekilde sol aşağı yapın resimde öyle gösteriyor.
Hocam şöyle deneyin, sol tıka basılı tutup biraz eğimli şekilde sağ yukarı sonra yine eğimli şekilde sol aşağı yapın resimde öyle gösteriyor.

Çözüm

Teşekkür ederim hocam aşağıya doğru sağ sol yaptım oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…