Batman serisi izlenir mi?

Hayır bağlantılı değil, Film batman'in gençlik yıllarını anlatacak, 2.yılı olması lazım.
Neye gülüyon kardeş? Batmanı bir zengin play boy çocuğu gibi gösteren filimlerimi izlesin adam, ha dark Nghit e lafım yok ama oyunları (Arkham) hepsinden iyi dir hikaye olarak.

Sinemada yakında the Batman çıkacak gideceğim ama hikaye için önceden izlemem gereken Batman filmleri var mı?

Batman trilogy izlesen az çok anlarsın ve kesinlikle öneririm the Batman umarım güzel olur bir DC hayranı olarak hayal kırıklığı yaşamak istemem.
Neye gülüyon kardeş?
Neye güldüğü açık açık film soruyor siz oyun diyorsunuz alakasız.

Öneride bulundum. Filmlerin bir çoğu leş, adam Batman dan tiksinir ama oyununu oynasa Batman daha sıcak olur, kendimden esnilenerek söylüyorum.

Değil hocam. Bu ayrı Origin bir hikaye anlatacak
Açıkçası bu son çıkacak olan Batman'i Ben Affleck'in canlandırmasını çok isterdim, karaktere her yönüyle çok iyi oturan bir imajı vardı en azından Batman vs Superman'de bunu çok iyi yansıtabilmişti ama yine de zamanım olursa bu yeni çıkacak olan filmi de izlemeye çalışacağım elbette

İzledim bir çoğunu, Christopher Nolan ın 3 lemesi iyidir. Ben Affleck in oynadığı flimlerde adam Batman ı batırmış, ama yeni flim iyi olacak sebebi oyunlardan da esinti katacaklar yeni filme.
Aslında olay Ben Affleck'le falan ilgili değildi, Nolan bu bahsi geçen üçlemeyi üçleme yapan asıl faktördü..

Sinemada yakında the Batman çıkacak gideceğim ama hikaye için önceden izlemem gereken Batman filmleri var mı?

Önceki Batman'lar ile bu yeni çıkacak olan Batman'in alakası yok ama yine de izlerim diyorsanız
Christopher Nolan'ın üçlemesi Batman serisini izlemenizi tavsiye ederim bir başyapıttır kendileri.

Aslında olay Ben Affleck'le falan ilgili değildi, Nolan bu bahsi geçen üçlemeyi üçleme yapan asıl faktördü..
Nolan ı üçlemesinde en büyük faktör Heath Ledger di. Ben Afflek in flimlerinde Batman ı hiç ön plana atmadılar adam gibi bir boss fight yoktu. (Superman hariç) Ama oyunlarda harika Boss fight lar var. Tekrar söylüyorum Batman ı Batman yapan seri oyunu olan Arkham serisidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…