Arkham Knight oyunun mekanikleri ve grafikleri çok hoşuma gittiği için için ilk baş onu bitirsem sonra da eski oyunları oynasam hikaye kaybı çok olur mu?
Hikaye kaybı olur bence ve mekanik açısından diğer oyunları oynamakta çok güçlük çekersin. Sırasına göre oynarsan oynanış açısından alacağın lezzet de daha iyi olur.Arkham Knight oyunun mekanikleri ve grafikleri çok hoşuma gittiği için için ilk baş onu bitirsem sonra da eski oyunları oynasam hikaye kaybı çok olur mu?
Hikaye kaybı olur. Arkham Asylum’dan başlayın hepsi mükemmel oyunlar. Pişman olmazsınız. Mekanikleri aynı zaten hepsinin genel olarak.Arkham Knight oyunun mekanikleri ve grafikleri çok hoşuma gittiği için için ilk baş onu bitirsem sonra da eski oyunları oynasam hikaye kaybı çok olur mu?
Hikaye kaybı olur. Arkham Asylum’dan başlayın hepsi mükemmel oyunlar. Pişman olmazsınız. Mekanikleri aynı zaten hepsinin genel olarak.
Arkham Origins > Arkham Asylum > Arkham City > Arkham KnightArkham Knight oyunun mekanikleri ve grafikleri çok hoşuma gittiği için için ilk baş onu bitirsem sonra da eski oyunları oynasam hikaye kaybı çok olur mu?
Başka bir stüdyo yapmıştı diye hatırlıyorum. Ben oynamadım pek eksiğini çekmemiştim.@zinggcrs Arkham Origins'i kesin olarak oynamak zorunda değilsin. Hikâyeye kesin olarak dahil diye geçmiyor.
oyunun %30 unu bitirmisim yinede asyluma geri dönmelimiyimArkham Knight'taki olayların bir çoğu Arkham Asylum ve City'de yaşanan olaylar yüzünden oluyor. Arkham Knight'ı önce oynarsan hikâyedeki kilit noktaları anlaman zor olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.