_RastgeleAdam Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 1.622 Makaleler 1 Çözümler 1 31 Mayıs 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Biliyorsunuz ki bu seri için 2 oyun geldi ama devamı henüz yok, 3. oyun hakkında bilgisi olan var mı?
Merhaba arkadaşlar. Biliyorsunuz ki bu seri için 2 oyun geldi ama devamı henüz yok, 3. oyun hakkında bilgisi olan var mı?
S Scorpionnn 61 Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 230 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #2 Yapımcısı Telltale 2018 de iflas etti ve bildiğim kadarıyla marka haklarını kimseye satmadilar. Yani gelmeyecek muhtemelen.
Yapımcısı Telltale 2018 de iflas etti ve bildiğim kadarıyla marka haklarını kimseye satmadilar. Yani gelmeyecek muhtemelen.
_RastgeleAdam Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 1.622 Makaleler 1 Çözümler 1 31 Mayıs 2023 #3 Scorpionnn 61 dedi: Yapımcısı Telltale 2018 de iflas etti ve bildiğim kadarıyla marka haklarını kimseye satmadilar. Yani gelmeyecek muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Geride kalmışsınız. Firma çoktan satın alındı ve şu an the Wolf Among Us 2 gelmek üzere.
Scorpionnn 61 dedi: Yapımcısı Telltale 2018 de iflas etti ve bildiğim kadarıyla marka haklarını kimseye satmadilar. Yani gelmeyecek muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Geride kalmışsınız. Firma çoktan satın alındı ve şu an the Wolf Among Us 2 gelmek üzere.
S Scorpionnn 61 Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 230 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #4 _RastgeleAdam dedi: Geride kalmışsınız. Firma çoktan satın alındı ve şu an the Wolf Among Us 2 gelmek üzere. Genişletmek için tıkla... Skybound aldı(yanlış hatırlamıyorsam) hocam biliyorum, kendileri The Walking Dead'in de son sezonunu çıkardı ancak şu ana kadar Batman ile ilgili ne bir haber ne de duyum gördüm boşa beklemek olur.
_RastgeleAdam dedi: Geride kalmışsınız. Firma çoktan satın alındı ve şu an the Wolf Among Us 2 gelmek üzere. Genişletmek için tıkla... Skybound aldı(yanlış hatırlamıyorsam) hocam biliyorum, kendileri The Walking Dead'in de son sezonunu çıkardı ancak şu ana kadar Batman ile ilgili ne bir haber ne de duyum gördüm boşa beklemek olur.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 31 Mayıs 2023 #5 Çok satmayan bir oyunun 3.sünü zorlayacaklarını sanmıyorum zaten zor durumdalar, önce ellerindeki en garanti markanın devam oyunlarını çıkarırlar.
Çok satmayan bir oyunun 3.sünü zorlayacaklarını sanmıyorum zaten zor durumdalar, önce ellerindeki en garanti markanın devam oyunlarını çıkarırlar.