Caner2383 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.495 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2022 #31 Lychnica0 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu ihaneti ömrüm boyunca unutmayacağım unutturmayacağım. Genişletmek için tıkla... Sadece susuyorum video anlatıyor zaten.
Lychnica0 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu ihaneti ömrüm boyunca unutmayacağım unutturmayacağım. Genişletmek için tıkla... Sadece susuyorum video anlatıyor zaten.
B BritishShorthair Attopat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2022 #32
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 3 Kasım 2022 #33 TurkishHepiNeyşın34 dedi: Hocam abartmayın. Bunları postalamazsak çok büyük bela olurlar o ayrı. Ama idamda aklıma Büyük Alman İmparatorluğu ve 2.dünya savaşını getiriyor. Genişletmek için tıkla... Ben idam demedim ki, dinlerini de postalayalım dedim
TurkishHepiNeyşın34 dedi: Hocam abartmayın. Bunları postalamazsak çok büyük bela olurlar o ayrı. Ama idamda aklıma Büyük Alman İmparatorluğu ve 2.dünya savaşını getiriyor. Genişletmek için tıkla... Ben idam demedim ki, dinlerini de postalayalım dedim
TurkishHepiNeyşın34 Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 2.064 Çözümler 17 3 Kasım 2022 #34 William Crusader dedi: Ben idam demedim ki, dinlerini de postalayalım dedim Genişletmek için tıkla... Afedersiniz. Birde yobazlık hariç din özgürlüğüde olmalı ama kendi içinde. Yılbaşı ağacı alıyor diye kimseyi öldürmeyelim ama.
William Crusader dedi: Ben idam demedim ki, dinlerini de postalayalım dedim Genişletmek için tıkla... Afedersiniz. Birde yobazlık hariç din özgürlüğüde olmalı ama kendi içinde. Yılbaşı ağacı alıyor diye kimseyi öldürmeyelim ama.
Caner2383 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.495 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2022 #35 BritishShorthair dedi: Eki Görüntüle 1561636 Genişletmek için tıkla... Merhamet ayağına oy götürmek.
T_u_x Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 1.772 Çözümler 5 Yer Ankara 3 Kasım 2022 #36 Din kardeşlerimiz aynen.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 3 Kasım 2022 #37 TurkishHepiNeyşın34 dedi: Affedersiniz. Birde yobazlık hariç din özgürlüğü de olmalı ama kendi içinde. Yılbaşı ağacı alıyor diye kimseyi öldürmeyelim ama. Genişletmek için tıkla... Adamların dini özgürlük karşıtı. Direkt ülkeden sürülmeli İslam. Hiçbir yarar görmedik arap felsefesinden.
TurkishHepiNeyşın34 dedi: Affedersiniz. Birde yobazlık hariç din özgürlüğü de olmalı ama kendi içinde. Yılbaşı ağacı alıyor diye kimseyi öldürmeyelim ama. Genişletmek için tıkla... Adamların dini özgürlük karşıtı. Direkt ülkeden sürülmeli İslam. Hiçbir yarar görmedik arap felsefesinden.
Melih245 Hectopat Katılım 10 Kasım 2019 Mesajlar 595 Çözümler 3 3 Kasım 2022 #38 Sussam gönlüm razı değil , sövsem faydası yok. Üstüne ban var bide tabi ki.
3 378344 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.352 Makaleler 1 Çözümler 21 3 Kasım 2022 #39 BritishShorthair dedi: Nasıl göndereceksin? 11 yıl önce savaş var diye geldiler hala gitmediler, ve ırkçılık ile akalası yok 15 Temmuz darbe girişiminde bizim milletimiz kaçmayıp 15 Temmuz gecesin de elinde Türk bayrağı ile tankların önüne yattı. Genişletmek için tıkla... Lübnan ufacık bir ülke olmasına rağmen, takır takır hepsini gönderiyor.
BritishShorthair dedi: Nasıl göndereceksin? 11 yıl önce savaş var diye geldiler hala gitmediler, ve ırkçılık ile akalası yok 15 Temmuz darbe girişiminde bizim milletimiz kaçmayıp 15 Temmuz gecesin de elinde Türk bayrağı ile tankların önüne yattı. Genişletmek için tıkla... Lübnan ufacık bir ülke olmasına rağmen, takır takır hepsini gönderiyor.
3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 3 Kasım 2022 #40 Lychnica0 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu ihaneti ömrüm boyunca unutmayacağım unutturmayacağım. Genişletmek için tıkla... Ekleme yapayım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Lychnica0 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu ihaneti ömrüm boyunca unutmayacağım unutturmayacağım. Genişletmek için tıkla... Ekleme yapayım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et