Battfield 3 oynanir mi?

GTA 4'ü oynamadıysan şu an 32.5 lira ile indirimde ve kaçırılmaz bence. Ama başka türde oyun arıyorsan az önce bir liste yapmıştım oraya da bakabilirsin. Rekabetçi multiplayer oyun arıyorsan öneri tamamen değişecektir.

Ara sira kafa dagitmak icin oyun ariyorum. Medela bilmem kac saat kod yazdim ya da matematik calistim. Kafami bir dagitayim demek icin oyun ariyorum.

Ara sira kafa dagitmak icin oyun ariyorum. Medela bilmem kac saat kod yazdim ya da matematik calistim. Kafami bir dagitayim demek icin oyun ariyorum.
Stardew Walley tartışmasız öneririm ama o tür oyun sever misiniz bilmiyorum ama gelmiş geçmiş en iyi oyunlar arasında gösterilir ve epeyce saat oynamanız mümkün. Ben sıkıldıkça kafamı yormayacak oyun olarak onu açar oynarım ve sanırım 400 saat filan oynadım. :)
Plants vs Zombies şaşıracağınız derecede harika bir oyundur ve şu anda 2.50 lira ile indirimde bulunmakta.

Stardew Walley tartışmasız öneririm ama o tür oyun sever misiniz bilmiyorum ama gelmiş geçmiş en iyi oyunlar arasında gösterilir ve epeyce saat oynamanız mümkün. Ben sıkıldıkça kafamı yormayacak oyun olarak onu açar oynarım ve sanırım 400 saat filan oynadım. :)
Plants vs Zombies şaşıracağınız derecede harika bir oyundur ve şu anda 2.50 lira ile indirimde bulunmakta.
Bunların dışında, kafamı daha da yormak, iyice çıldırmak, bir sürü hesaplama gerektiren fabrikalar filan yapmak istiyorum derseniz, Satisfactory var. :) Şaka bir yana, bu oyunun erken erişimden çıkması halinde çok pahalanacağını düşünüyorum. Ama iyi bir sistem istiyor sanırım. Bende var ama çoğu oyunum gibi, aldım ama hiç açıp oynamadım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı