Aynı fiyata 1660 Ti sistemler varken fiyatı uygun geldi. SSD'yi Toshiba OCZ 480 GB yaptığımda 5.227 TL yapıyor ama anakart ve ekran kartı bana biraz şüpheli gibi geldi. Gönül rahatlığıyla alınır mı bu sistem sizce?
SSD'yi XPG 512 GB olandan yapmanı öneririm. Onun dışında güzel sistem. Ayrıca aynı fiyat bandında buna da bakabilirsin. Bu sistemden daha iyi ve sadece 200 TL fark var.
SSD'yi XPG 512 GB olandan yapmanı öneririm. Onun dışında güzel sistem. Ayrıca aynı fiyat bandında buna da bakabilirsin. Bu sistemden daha iyi ve sadece 200 TL fark var.
Hocam bu TUF serisinde ısınma sorunu var deniyor özellikle VRAMleri referans karttan bile çok ısınıyormuş bu sorun teşkil etmiyor mu? Ama toplam kasada 10 fanla birlikte gelecek bu bir + sağlarsa sisteme bilmiyorum.
Hocam bu TUF serisinde ısınma sorunu var deniyor özellikle VRAMleri referans karttan bile çok ısınıyormuş bu sorun teşkil etmiyor mu? Ama toplam kasada 10 fanla birlikte gelecek bu bir + sağlarsa sisteme bilmiyorum.
Hocam eminmisiniz XT modeliyle normal RX lerin soğutma bloğu aynı ve bu sistemin tanıtım videosunda eleman yan kapağı açık şekilde yükte 72 derece alıyor 3 fanlı kart olmasına rağmen kapağı kapatsa 80e dayanırdı rahat yanıltıcı bir sistem bilemiyorum bakarsan
Battle Elite sistemindede dediğiniz m.2 SSDyi takmak için anakartı Z serisine yükseltmek gerekiyor buda fiyatı bayagı bi yükseltiyor f/p oranıda düşüyor.