Battle.net bahar indirimi başladı!

Shokikan

Hectopat
Daha fazla  
Battle.net'e özel bahar indirimleri başladı. Diablo ve CoD serilerinde güzel indirimler var. CoD MW3 Online oynamak isteyenler için güzel fiyata düşmüş. Diablo 4'ü Game Pass yerine direkt satın almak isteyenler için ise yine güzel fiyata düşmüş. Kaçıramayın derim.

İndirim Sayfası

MW2Cr'ın fiyatı iyi. Activision niye Steam'e getirmiyor ki bu oyunu? Getirseler de oynasak.

Garip bir politikaları var. Steam de indirimde iken sitede olmuyor şimdi sitede indirimde Steam'de değil.

Diablo 2 Resurrected'ı inatla indirime sokmuyorlar TR bölgesi için. Elin Avrupalısı 13 euroya alırken, biz hala 30 euroya alıyoruz.
Sormayın ya. Kaç aydır bekliyorum indirime girsin diye. D3 veya D4 istemiyorum arkadaş, istediğiniz kadar zorlayın.

Diablo 4 SSD gerekli yazıyor, o zorunlu mu yoksa HDD' de de çalışır mı ?

Diablo Paketi nasıl bizce? Alınır mı? Diablo IV standart sürüm var. Tek kişilik oyun için yeterli olur mu?

Diablo 4e sahipseniz, 520 tl ödeyerek diablo collection upgrade paketini alarak, diablo 2 resurrected ve diablo 3 eternal collectiona sahip olabilirsiniz.

Diablo 4e sahipseniz, 520 tl ödeyerek diablo collection upgrade paketini alarak, diablo 2 resurrected ve diablo 3 eternal collectiona sahip olabilirsiniz.
Diablo IV sahibi değilim. O nedenle sormuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…