kebab man Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 1.684 Makaleler 2 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2020 #1 Battle.Net Kara Cuma indirimine girecek mi? 15 Euro olan bir ürünün fiyatının düşmesini bekliyorum. Diablo III Rise of the Necromancer DLC.
Battle.Net Kara Cuma indirimine girecek mi? 15 Euro olan bir ürünün fiyatının düşmesini bekliyorum. Diablo III Rise of the Necromancer DLC.
Natsu Megapat Katılım 1 Ocak 2015 Mesajlar 720 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2020 #2 Hearthstone'da tavern pass'de indirim olursa ben de almayı düşünüyorum. Acaba almaya değer mi onu da bilmiyorum gerçi . Artı 0 Eksi
Hearthstone'da tavern pass'de indirim olursa ben de almayı düşünüyorum. Acaba almaya değer mi onu da bilmiyorum gerçi .
KS KS kebab man Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 1.684 Makaleler 2 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2020 #3 Natsu dedi: Hearthstone'da tavern pass'de indirim olursa ben de almayı düşünüyorum. Acaba almaya değer mi onu da bilmiyorum gerçi . Genişletmek için tıkla... Hiç oynamadım. Ne işe yarıyor o ürün? Artı 0 Eksi
Natsu dedi: Hearthstone'da tavern pass'de indirim olursa ben de almayı düşünüyorum. Acaba almaya değer mi onu da bilmiyorum gerçi . Genişletmek için tıkla... Hiç oynamadım. Ne işe yarıyor o ürün?
Natsu Megapat Katılım 1 Ocak 2015 Mesajlar 720 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2020 #4 kebab man dedi: Hiç oynamadım. Ne işe yarıyor o ürün? Genişletmek için tıkla... Hearthstone kart oyunu, tavern pass de kartları daha kolay toplamanıza yarıyor basit olarak. Artı 0 Eksi
kebab man dedi: Hiç oynamadım. Ne işe yarıyor o ürün? Genişletmek için tıkla... Hearthstone kart oyunu, tavern pass de kartları daha kolay toplamanıza yarıyor basit olarak.
KS KS kebab man Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 1.684 Makaleler 2 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #5 25 Kasım itibariyle Battle.Net üzerinde indirimler başladı. 15 euro olan ürün 10 euro. Artı 0 Eksi