O ozgur.mvp Decapat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #1 Merhaba, call of duty warzone oynuyorum. Battle.net de böyle bir hata alıyorum ilk girerken sebebi nedir?
Merhaba, call of duty warzone oynuyorum. Battle.net de böyle bir hata alıyorum ilk girerken sebebi nedir?
shocktroop Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 3.145 Makaleler 26 Çözümler 3 Yer Trabzon 5 Şubat 2023 #2 Bunu deneyin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bunu deneyin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS O ozgur.mvp Decapat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #3 shocktroop dedi: Bunu deneyin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Denedim fakat çözüm olmadı. Başka çözüm yolları var mı? Artı 0 Eksi
shocktroop dedi: Bunu deneyin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Denedim fakat çözüm olmadı. Başka çözüm yolları var mı?
shocktroop Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 3.145 Makaleler 26 Çözümler 3 Yer Trabzon 5 Şubat 2023 #4 ozgur.mvp dedi: Denedim fakat çözüm olmadı. Başka çözüm yolları var mı? Genişletmek için tıkla... VPN deneyebilirsiniz. Bende de bir aralar öyle olmuştu VPN ile çözmüştüm. Artı 0 Eksi
ozgur.mvp dedi: Denedim fakat çözüm olmadı. Başka çözüm yolları var mı? Genişletmek için tıkla... VPN deneyebilirsiniz. Bende de bir aralar öyle olmuştu VPN ile çözmüştüm.
KS KS O ozgur.mvp Decapat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #5 shocktroop dedi: VPN deneyebilirsiniz. Bende de bir aralar öyle olmuştu VPN ile çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Tamam sorun çözüldü. Ama VPN ile değil. Sorun internette bölgesel bir arıza vardı ve internet yavaş çalışıyordu. Arıza giderilince oyun da düzeldi. Artı 0 Eksi
shocktroop dedi: VPN deneyebilirsiniz. Bende de bir aralar öyle olmuştu VPN ile çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Tamam sorun çözüldü. Ama VPN ile değil. Sorun internette bölgesel bir arıza vardı ve internet yavaş çalışıyordu. Arıza giderilince oyun da düzeldi.