Battle.net CoD yavaş güncelleme sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

candumann

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Uşak
Merhaba üstatlar. CoD Warzone oynuyorum, ama yeni güncellemeler tam bir işkence oldu. Geçtiğimiz haftalarda oyunu indirirken herhangi bir problem yaşamadım. Ama son günlerde gelen güncellemelerde Battle.net Launcher sapıtıyor. Steam, torrent, diğer binimum indirmelerde gram sıkıntı yok. Bu problemi sadece battle.net üzerinde yaşıyorum.

Bağlantı test sonucu şöyle:

Battle.net coğunlukla 70-100KB/s aralığında geziyor:

Bazen coşuyor, biraz yükseliyor ama bu maks 1-2 dakika sürüyor:

Denediklerim:
  1. Modem reset
  2. Birçok farklı DNS yapılandırması
  3. VPN
  4. Ağda bilgisayarım dışındaki tüm cihazları devre dışı bırakma
  5. ASUS anakart ile gelen Gamefirst V üzerinden tüm bağlantıyı battle.net'e verme
Önerebileceğiniz, yardımcı olabileceğiniz bir konu var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
100 mbps internetim olmasına rağmen battel.net te 200kb 100kb gibi hızlarla iniyor. Sorunu bir türlü çözemedim yardımınızı bekliyorum.

Bu olay herkeste böyle. Battle.net client olarak berbat çünkü. Senelerdir güncelleme olduğunda sorun çıkartıyor. Defalarca Hearthstone'u tekrar indirmişliğim var. Sabahtan beridir bende de açık ama 10GB anca yüklemiş 40Mbit hız ile.

Aynı sorun bende de var. Güncelleme çubuğunun yanındaki ayarlara girip Game Install/Update kısmında en aşağıda bulunan Network Bandwith kısmını el ile 100'den başlayarak 100'er 100'er arttırdığımda 2mb/s'ye kadar çıkabildim.

Dosya Ekleri

• xs.JPG
    14,3 KB · Görüntüleme: 93
  • spped.JPG
    13,8 KB · Görüntüleme: 90
Sorunu çözdüm indirme kısmındaki ayarlara girip oradan reset to defaults a basıp ardında done a basarsanız düzeliyor. En azından bende böyle düzeldi. İyi forumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…