Merhaba üstatlar. CoD Warzone oynuyorum, ama yeni güncellemeler tam bir işkence oldu. Geçtiğimiz haftalarda oyunu indirirken herhangi bir problem yaşamadım. Ama son günlerde gelen güncellemelerde Battle.net Launcher sapıtıyor. Steam, torrent, diğer binimum indirmelerde gram sıkıntı yok. Bu problemi sadece battle.net üzerinde yaşıyorum.
Bu olay herkeste böyle. Battle.net client olarak berbat çünkü. Senelerdir güncelleme olduğunda sorun çıkartıyor. Defalarca Hearthstone'u tekrar indirmişliğim var. Sabahtan beridir bende de açık ama 10GB anca yüklemiş 40Mbit hız ile.
Aynı sorun bende de var. Güncelleme çubuğunun yanındaki ayarlara girip Game Install/Update kısmında en aşağıda bulunan Network Bandwith kısmını el ile 100'den başlayarak 100'er 100'er arttırdığımda 2mb/s'ye kadar çıkabildim.
Sorunu çözdüm indirme kısmındaki ayarlara girip oradan reset to defaults a basıp ardında done a basarsanız düzeliyor. En azından bende böyle düzeldi. İyi forumlar
Sorunu çözdüm indirme kısmındaki ayarlara girip oradan reset to defaults a basıp ardında done a basarsanız düzeliyor. En azından bende böyle düzeldi. İyi forumlar