lexonnn Centipat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #1 Dün Battle.net üzerinden Diablo 3 satın almıştım sonra iade etmek istedim iade işlemim onaylandı. Papara üzerinden satın almıştım hesabıma ücret ne zaman gelir? Haftaya perşembe Steam indirimleri bitiyor. Resident Evil Village alacağım.
Dün Battle.net üzerinden Diablo 3 satın almıştım sonra iade etmek istedim iade işlemim onaylandı. Papara üzerinden satın almıştım hesabıma ücret ne zaman gelir? Haftaya perşembe Steam indirimleri bitiyor. Resident Evil Village alacağım.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.813 Makaleler 26 Çözümler 512 5 Temmuz 2023 #2 1 haftaya kadar süresi var normalde, bu 1 hafta içerisinde herhangi bir gün gelebilir. Papara'nin keyfine kalmış. Artı 0 Eksi
1 haftaya kadar süresi var normalde, bu 1 hafta içerisinde herhangi bir gün gelebilir. Papara'nin keyfine kalmış.