HvKontAyaz Kilopat Katılım 22 Mart 2019 Mesajlar 125 26 Ekim 2019 #1 Ben Durmaplay'dan CoD alıp mağdur olanlardanım malesef key gelmedi, oyunu battle.net'den VPN ile Rusya üzerinden alıyorlarmış 180 TL'ye, birisi bana detaylı yardımcı olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ekim 2019
Ben Durmaplay'dan CoD alıp mağdur olanlardanım malesef key gelmedi, oyunu battle.net'den VPN ile Rusya üzerinden alıyorlarmış 180 TL'ye, birisi bana detaylı yardımcı olabilir mi?
anifraxe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 3.632 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ekim 2019 #2 Durmaplay'e destek talebi açtınız mı? Eğer key alırken video çektiyseniz(kendileri istiyor) destek talebi açıp kodunuzu alabilirsiniz.
Durmaplay'e destek talebi açtınız mı? Eğer key alırken video çektiyseniz(kendileri istiyor) destek talebi açıp kodunuzu alabilirsiniz.
HvKontAyaz Kilopat Katılım 22 Mart 2019 Mesajlar 125 26 Ekim 2019 #3 Yok sıkıntı yok param iade olacak paytr üzerinden almıştım zaten bilgilendirmesi geldi paytr'den de ben 180 tl ye nasıl alıyor millet onu merak ettim.
Yok sıkıntı yok param iade olacak paytr üzerinden almıştım zaten bilgilendirmesi geldi paytr'den de ben 180 tl ye nasıl alıyor millet onu merak ettim.