Çözüldü Battle.net indirme hızı düşük

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

batuhandnd

Megapat
Daha fazla  
WoW'u indirmek için 2 gündür çabalıyorum ama mümkün değil gibi gözüküyor. İnternet hızımda ve bağlantımda bir problem olmamasına rağmen yaklaşık 200kb/s ile indirmeye kalkıyor. Battle.net üzerinden bölge Avrupa, internet bağlantım problemsiz ve kablolu, indirme limitini kaldırdım, arkada çalışan indirmeyi etkileyecek bir husus yok ama ona rağmen hala düşük hızlarda indiriyor. Normalde 100 mbts internet hızım var ve normalde 12mb/s gibi bir hızlarda indirmesi gerekirken çok düşük kb/s ile indirme yapıyor.

İnternetten araştırdığım kadarıyla Battle.net'in genel bir problemi. Fakat bazı kişilerde de bu sıkıntı yok. Kendi forumlarında yetkililer server kaynaklı değil bizimle ilgili problem yok diyor fakat herkesin yaşadığı bir sıkıntı var ortada. İnternetten bulduğum ve forumdaki adminlerinin de önerdiği şey VPN ile indirme yapmak. Sorunu ortadan kaldırmak yerine VPN neden tercih edilir anlamış değilim lakin ortada ücretsiz yüksek miktarda data indirebileceğim bir VPN de yok. Geneli kart bilgisi istiyor deneme sürümleri için o kadar. Bu sorunun bir çözümünü bilen, deneyimleyen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim. Ayrıca bildiğiniz ücretsiz ve sınırsız data hakkına sahip VPN'ler varsa önerirseniz de memnun olurum.

Teşekkürler.

Çözüm
Birkaç kere durdur başlat yapınca hız 1-2 mb/slere yükseliyor. O şekilde 5 GB indirdikten sonra hız normal seviyelere yükseldi. Sanırım battle.net'in olayı bu. Kısacası mesele çözüldü. Çözüm zamana bırakmakmış. :)
Birkaç kere durdur başlat yapınca hız 1-2 mb/slere yükseliyor. O şekilde 5 GB indirdikten sonra hız normal seviyelere yükseldi. Sanırım battle.net'in olayı bu. Kısacası mesele çözüldü. Çözüm zamana bırakmakmış. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı