Sanemi Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 437 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Eylül 2022 #1 Ben battle.net üzerinden oyun satın ladım Papara kartımla fakat şu görselde gördüğünüz gibi aylık ödeme alanına gitti bir şey olmaz değil mi oyun bende aylık olarak kalmayacak değil mi anlamadım. Call of Duty moden Warfare aldım yardım eder misiniz? Dosya Ekleri ada91aa6-5c10-4320-998f-2637005d9d41.jpg 30,5 KB · Görüntüleme: 192 c79b6b93-0f5b-4db8-b8e7-4ce99a41b0c6.jpg 27,2 KB · Görüntüleme: 190
Ben battle.net üzerinden oyun satın ladım Papara kartımla fakat şu görselde gördüğünüz gibi aylık ödeme alanına gitti bir şey olmaz değil mi oyun bende aylık olarak kalmayacak değil mi anlamadım. Call of Duty moden Warfare aldım yardım eder misiniz?
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.836 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 27 Eylül 2022 #2 Bende de Steam duruyor ama aylık çekim vs yok.
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.841 Makaleler 1 Çözümler 44 27 Eylül 2022 #3 O aylık çekim yapmıyor. Her ay para ödemeyeceksin. Eğer onu kapatırsan bir daha açana kadar battle.net ten alışveriş yapamazsın.
O aylık çekim yapmıyor. Her ay para ödemeyeceksin. Eğer onu kapatırsan bir daha açana kadar battle.net ten alışveriş yapamazsın.
Sanemi Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 437 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Eylül 2022 #4 alp15eren dedi: O aylık çekim yapmıyor. Her ay para ödemeyeceksin. Eğer onu kapatırsan bir daha açana kadar battle.netten alışveriş yapamazsın. Genişletmek için tıkla... Ohh çok şükür teşekkür ederim bir de ben bu aldığım oyunu Warzone üzerinden indirip gireceğim değil mi? bonz dedi: Bende de Steam duruyor ama aylık çekim vs yok. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.
alp15eren dedi: O aylık çekim yapmıyor. Her ay para ödemeyeceksin. Eğer onu kapatırsan bir daha açana kadar battle.netten alışveriş yapamazsın. Genişletmek için tıkla... Ohh çok şükür teşekkür ederim bir de ben bu aldığım oyunu Warzone üzerinden indirip gireceğim değil mi? bonz dedi: Bende de Steam duruyor ama aylık çekim vs yok. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.841 Makaleler 1 Çözümler 44 27 Eylül 2022 #5 Sanemi dedi: Ohh çok şükür teşekkür ederim bir de ben bu aldığım oyunu Warzone üzerinden indirip gireceğim değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Warzone yüklerken yükleme seçeneklerinde story mode multiplayer falan var onları seçmen gerek.
Sanemi dedi: Ohh çok şükür teşekkür ederim bir de ben bu aldığım oyunu Warzone üzerinden indirip gireceğim değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Warzone yüklerken yükleme seçeneklerinde story mode multiplayer falan var onları seçmen gerek.
Sanemi Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 437 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Eylül 2022 #6 Ben sotry modunu oynayacağım bunlar açık kalmalı değil mi? alp15eren dedi: Evet. Warzone yüklerken yükleme seçeneklerinde story mode multiplayer falan var onları seçmen gerek. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (30).png 655,4 KB · Görüntüleme: 158
Ben sotry modunu oynayacağım bunlar açık kalmalı değil mi? alp15eren dedi: Evet. Warzone yüklerken yükleme seçeneklerinde story mode multiplayer falan var onları seçmen gerek. Genişletmek için tıkla...
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.836 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 27 Eylül 2022 #7 Sanemi dedi: Ben sotry modunu oynayacağım bunlar açık kalmalı değil mi? Genişletmek için tıkla... Bak sen Multiplayer falan da indiriyorsun.
Sanemi dedi: Ben sotry modunu oynayacağım bunlar açık kalmalı değil mi? Genişletmek için tıkla... Bak sen Multiplayer falan da indiriyorsun.
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.623 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2022 #8 Sanemi dedi: Ben sotry modunu oynayacağım bunlar açık kalmalı değil mi? Genişletmek için tıkla... Oyun kaç lira tuttu toplam?
Sanemi dedi: Ben sotry modunu oynayacağım bunlar açık kalmalı değil mi? Genişletmek için tıkla... Oyun kaç lira tuttu toplam?
Sanemi Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 437 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Eylül 2022 #9 O tiki kaldıracağım ozamn. Paul Walker dedi: Oyun kaç lira tuttu toplam? Genişletmek için tıkla... İndirimde şu an 200 TL. Bu mültiplayer warzon değil kendi mültiplayeri değil mi cok soru sordum kusura bakamyın.
O tiki kaldıracağım ozamn. Paul Walker dedi: Oyun kaç lira tuttu toplam? Genişletmek için tıkla... İndirimde şu an 200 TL. Bu mültiplayer warzon değil kendi mültiplayeri değil mi cok soru sordum kusura bakamyın.
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.623 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2022 #10 Sanemi dedi: O tiki kaldıracağım ozamn. İndirimde şu an 200 TL. Genişletmek için tıkla... İyi düşmüş alabilsem keşke
Sanemi dedi: O tiki kaldıracağım ozamn. İndirimde şu an 200 TL. Genişletmek için tıkla... İyi düşmüş alabilsem keşke