Yekta Özdemir Megapat Katılım 22 Eylül 2012 Mesajlar 541 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #1 Battle.net'te ödeme olarak Euro ve dolar var sadece, başka bir ülkede hesap açıp hediye olarak oyun almak hala devam ediyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Şubat 2021
Battle.net'te ödeme olarak Euro ve dolar var sadece, başka bir ülkede hesap açıp hediye olarak oyun almak hala devam ediyor mu?
balikeat Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 7.244 Çözümler 28 20 Şubat 2021 #2 Rusya VPN ile siteye girdiğin zaman fiyatlar Ruble cinsinden hesaplanıyor ve yarı yarıya düşüyor.
E EQUARIA Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 2.533 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği 20 Şubat 2021 #3 Yekta Özdemir dedi: Battle.net'te ödeme olarak Euro ve dolar var sadece, başka bir ülkede hesap açıp hediye olarak oyun almak hala devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Türk lirası ile ödeme yapamıyorsun. Şu ana kadar en güvendiğim ve WoW için sürekli alışveriş yaptığım site DurmaPlay'di bir bakın derim.
Yekta Özdemir dedi: Battle.net'te ödeme olarak Euro ve dolar var sadece, başka bir ülkede hesap açıp hediye olarak oyun almak hala devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Türk lirası ile ödeme yapamıyorsun. Şu ana kadar en güvendiğim ve WoW için sürekli alışveriş yaptığım site DurmaPlay'di bir bakın derim.
Yekta Özdemir Megapat Katılım 22 Eylül 2012 Mesajlar 541 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #4 EQUARIA dedi: Türk lirası ile ödeme yapamıyorsun. Şu ana kadar en güvendiğim ve WoW için sürekli alışveriş yaptığım site DurmaPlay'di bir bakın derim. Genişletmek için tıkla... Durmaplay'i bende kullanıyorum ancak fiyatlar pahalı. balikeat dedi: Rusya VPN ile siteye girdiğin zaman fiyatlar Ruble cinsinden hesaplanıyor ve yarı yarıya düşüyor. Genişletmek için tıkla... Kullandığın vpn'i söyleyebilir misin? Benim kullandığımda Rusya mevcut değil.
EQUARIA dedi: Türk lirası ile ödeme yapamıyorsun. Şu ana kadar en güvendiğim ve WoW için sürekli alışveriş yaptığım site DurmaPlay'di bir bakın derim. Genişletmek için tıkla... Durmaplay'i bende kullanıyorum ancak fiyatlar pahalı. balikeat dedi: Rusya VPN ile siteye girdiğin zaman fiyatlar Ruble cinsinden hesaplanıyor ve yarı yarıya düşüyor. Genişletmek için tıkla... Kullandığın vpn'i söyleyebilir misin? Benim kullandığımda Rusya mevcut değil.
alicanidas Femtopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #5 Yekta Özdemir dedi: DurmaPlay'i bende kullanıyorum ancak fiyatlar pahalı. Kullandığın VPN'i söyleyebilir misin? Benim kullandığımda Rusya mevcut değil. Genişletmek için tıkla... Alım yapabildin mi?
Yekta Özdemir dedi: DurmaPlay'i bende kullanıyorum ancak fiyatlar pahalı. Kullandığın VPN'i söyleyebilir misin? Benim kullandığımda Rusya mevcut değil. Genişletmek için tıkla... Alım yapabildin mi?
Cenksari06 Picopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 122 Yer 37.629562, -116.849556 5 Nisan 2021 #6 EQUARIA dedi: Türk lirası ile ödeme yapamıyorsun. Şu ana kadar en güvendiğim ve WoW için sürekli alışveriş yaptığım site DurmaPlay'di bir bakın derim. Genişletmek için tıkla... WoW oyun süresi için geç keşfettiğim site oyunfor 'dan alıyorum bende. Zaten en iyi fiyatta kendilerindeymiş.
EQUARIA dedi: Türk lirası ile ödeme yapamıyorsun. Şu ana kadar en güvendiğim ve WoW için sürekli alışveriş yaptığım site DurmaPlay'di bir bakın derim. Genişletmek için tıkla... WoW oyun süresi için geç keşfettiğim site oyunfor 'dan alıyorum bende. Zaten en iyi fiyatta kendilerindeymiş.