YaseRR Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 588 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2024 #1 Merhaba CoD Black Ops Cold War indirmek istiyorum. Crackda hikaye modu var. Ben hikaye modu istiyorum .Battle.net üzerinden indirsem hikaye modu oynayabilir miyim?
Merhaba CoD Black Ops Cold War indirmek istiyorum. Crackda hikaye modu var. Ben hikaye modu istiyorum .Battle.net üzerinden indirsem hikaye modu oynayabilir miyim?
Fatherboard Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 2.697 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2024 #2 Hem hikaye moduna hemde multiplayer moduna sahip olursun mağazadan satın alırsan. Artı 0 Eksi
KS KS YaseRR Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 588 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2024 #3 Fatherboard dedi: Hem hikaye moduna hem de multiplayer moduna sahip olursun mağazadan satın alırsan. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz diyorlar fakat hikaye oynanıyor mu onu merak ediyorum. Artı 0 Eksi
Fatherboard dedi: Hem hikaye moduna hem de multiplayer moduna sahip olursun mağazadan satın alırsan. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz diyorlar fakat hikaye oynanıyor mu onu merak ediyorum.
Fatherboard Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 2.697 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2024 #4 YaseRR dedi: Ücretsiz diyorlar fakat hikaye oynanıyor mu onu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Call of Duty: BOCW | Battle.net eu.shop.battle.net Oyun 1560 TL hocam. Artı 0 Eksi
YaseRR dedi: Ücretsiz diyorlar fakat hikaye oynanıyor mu onu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Call of Duty: BOCW | Battle.net eu.shop.battle.net Oyun 1560 TL hocam.