Battle.Net üzerinden oyun oynarken kablolu internet kopuyor

emre2558

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Başlıkta da belirttiğim üzere sadece Battle.Netden Call of Duty Modern Warfare(2019) ve Call of Duty Black Ops Cold War oynarken kablolu olan internetim kopuyor ve birkaç saniye sonra yeniden geliyor. Bu sorun sadece ve sadece Battle.Net de oyun oynarken gerçekleşiyor. Ethernet kartımın driverları güncel ne olur ne olmaz diye silip tekrar kurdum sorun aynı şekilde devam ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Battlenet in mi bağlantısı kopuyor yoksa komple tüm sistemde mi internet gidiyor? Sadece battlenetin bağlantısı kopup tekrar bağlanıyorsa birkaç çözüm önerebilirim, aynı sorun bende de oluyor.
Tüm sistemin gidiyor.

Sunucuları bakımda sanırım bende giriş yapamıyorum.
Sunucular şuan genel bir bakımda değiller aktif olarak Wirless dan oynuyorum.

Battle.net'i kaldırın. C:\Program Files (x86)\Battle.net klasörü kaldıysa silin. Win+R tuşlarına basarak Çalıştır'ı açın ve %programdata% yazın enter'layın. Battle.net, Battle.net_components, Blizzard Entertainment klasörleri varsa silin. Daha sonra Battle.net'i tekrar kurun.

Battle.net'i kaldırın. C:\Program Files (x86)\Battle.net klasörü kaldıysa silin. Win+R tuşlarına basarak Çalıştır'ı açın ve %programdata% yazın enter'layın. Battle.net, Battle.net_components, Blizzard Entertainment klasörleri varsa silin. Daha sonra Battle.net'i tekrar kurun.
Maalesef bu yöntemde işe yaramadı çözümü C diskine format atmakta buldum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı