VolteX Decapat Katılım 23 Şubat 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi başıma tebelleşe olan bir sorunum var. Şifrelerimi güncelliyorum ama sonuç hep aynı. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2025
Başlıkta da belirttiğim gibi başıma tebelleşe olan bir sorunum var. Şifrelerimi güncelliyorum ama sonuç hep aynı.
K kruzer Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 199 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #2 iki aşamalı doğrulama vs. kullanıyor musun
VolteX Decapat Katılım 23 Şubat 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #3 kruzer dedi: iki aşamalı doğrulama vs. kullanıyor musun Genişletmek için tıkla... Evet telefon numarası doğrulamalar bile aktif ama şifreler bi şekilde değiştiriliyor battlenet hesabım çalındı Bile desteğe ticket attım
kruzer dedi: iki aşamalı doğrulama vs. kullanıyor musun Genişletmek için tıkla... Evet telefon numarası doğrulamalar bile aktif ama şifreler bi şekilde değiştiriliyor battlenet hesabım çalındı Bile desteğe ticket attım