Altugbaba Centipat Katılım 9 Kasım 2023 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #11 Numan Kılıçoğlu dedi: Kanka yazsan keşke nasıl çözdüğünü bizde yapsak Genişletmek için tıkla... Battle net hesabınla Xbox hesabını bağlayacaksın birbirine bir Xbox hesabına bir Battle net hesabı bağlayabilirsin. Eşleştirdikten sonra hesapları abonelik aktarılacak.
Numan Kılıçoğlu dedi: Kanka yazsan keşke nasıl çözdüğünü bizde yapsak Genişletmek için tıkla... Battle net hesabınla Xbox hesabını bağlayacaksın birbirine bir Xbox hesabına bir Battle net hesabı bağlayabilirsin. Eşleştirdikten sonra hesapları abonelik aktarılacak.
huseyınqw Decapat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 144 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #12 kylami dedi: Diablo 4'ü yüklemek için once Battle net istiyor. Kurmak istiyorum ama hata veriyor nedendir acaba? Eki Görüntüle 2154704 Edit: Biraz kurcalayarak kendim çozdüm sorunu. Aynı hata alan olursa yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de yüklemeye çalışırken bu hatayı alıyorum ne yapmam gerek.
kylami dedi: Diablo 4'ü yüklemek için once Battle net istiyor. Kurmak istiyorum ama hata veriyor nedendir acaba? Eki Görüntüle 2154704 Edit: Biraz kurcalayarak kendim çozdüm sorunu. Aynı hata alan olursa yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de yüklemeye çalışırken bu hatayı alıyorum ne yapmam gerek.
zeybek213 Yoctopat Katılım 28 Haziran 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #13 kylami dedi: Diablo 4'ü yüklemek için once Battle net istiyor. Kurmak istiyorum ama hata veriyor nedendir acaba? Eki Görüntüle 2154704 Edit: Biraz kurcalayarak kendim çozdüm sorunu. Aynı hata alan olursa yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... Şu an aynı sorunu yaşıyorum yükleme sayfasında yüzde 5 te kalıyor ilerlemiyor
kylami dedi: Diablo 4'ü yüklemek için once Battle net istiyor. Kurmak istiyorum ama hata veriyor nedendir acaba? Eki Görüntüle 2154704 Edit: Biraz kurcalayarak kendim çozdüm sorunu. Aynı hata alan olursa yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... Şu an aynı sorunu yaşıyorum yükleme sayfasında yüzde 5 te kalıyor ilerlemiyor