Battle.net'de oyunları oynama saatine nereden bakılır?

469826

Hectopat
Makaleler
16
Merhaba, yaklaşık 1 hafta önce Diablo 4 aldım ve baya da oynadım. Ama bu "baya" ne kadar baya, onu merak ediyorum ve bu yüzden oynama saatimi öğrenmek istiyorum. Tabi ki internetten baktım konuyu açmadan önce, battle.net'de henüz böyle bir özellik olmadığını biliyorum, insanlar da buna baya isyan etmiş zaten (ki gerçekten garip, bu diğer platformlardan Steam olsun beklemiyoruz zaten çok zor da, bazı temel özelliklerden bile eksik olacak kadar kalitesizse yapma kendi Launcher'ını abi. Neyse, en azından arayüzü hızlı ve güzel .)

PlayStation'da oynama saatini göstermezken, 3. taraf sitelerden bakabilmemizi sağlayan yerler vardı. Belki Battle.net için de böyle bir site var mıdır diye düşündüm. Normalde exophase'den Playstation, Xbox ve Steam için bakıyorum zaten aktif olarak ancak bunların dışında da pek çok platformu desteklese bile (Nintendo, hatta Google Play bile var) battle.net desteklemiyor.

Bu tarz konuları olması gerekenden fazla uzatıyorum galiba, en kısa özetle battle.net'de oyun süremi gösteren site var mı arkadaşlar, şimdiden teşekkürler.

Merhaba dostum, ben de aynı senin gibi kaç saat oynadığımı merak ettim ve battenet official olarak bu bilgiyi sunmuyor maalesef. 3. parti uygulama kullanmak gerekiyor. Aşağıdaki verdiğim linkten Battletag'ini girdiğin zaman, hangi karakterin ile kaç saat oynamışsın, aktif itemlerin neler, skillerin neler görebiliyorsun.

Link

Battletag bilgisini girip veya Battle net ile giriş yaptıktan sonra böyle bir ekran gelecek, dilediğin karakteri seçip inceleybilirsin ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…