S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 27 Aralık 2022 #1 Warzone'nin 2. oyununu buldum fakat 1. oyunu 197 TL gözüküyor, yardımcı olacak var mı?
Çözüm Beck 28 Aralık 2022 Singua dedi: Anladım 2.0 optimizasyon sorunlu olduğundan oynayamıyorum. Warzone caldera ücretli mi? Değilse nasıl yükleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Warzone 2.0'a girerken size soruyor olması gerekiyor. Warzone 2.0'mı Caldera mı oynamak istiyorsunuz diye orada server seçer gibi giriyorsunuz.
Singua dedi: Anladım 2.0 optimizasyon sorunlu olduğundan oynayamıyorum. Warzone caldera ücretli mi? Değilse nasıl yükleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Warzone 2.0'a girerken size soruyor olması gerekiyor. Warzone 2.0'mı Caldera mı oynamak istiyorsunuz diye orada server seçer gibi giriyorsunuz.
Khamzat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 1.042 Çözümler 12 27 Aralık 2022 #2 Singua dedi: Warzone'nin 2. oyununu buldum fakat 1. oyunu 197 TL gözüküyor, yardımcı olacak var mı? Genişletmek için tıkla... Eski Warzone kaldırıldı. Artı 0 Eksi
Singua dedi: Warzone'nin 2. oyununu buldum fakat 1. oyunu 197 TL gözüküyor, yardımcı olacak var mı? Genişletmek için tıkla... Eski Warzone kaldırıldı.
KS KS S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 27 Aralık 2022 #3 Khamzat dedi: Eski Warzone kaldırıldı. Genişletmek için tıkla... Neden? Artı 0 Eksi
Khamzat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 1.042 Çözümler 12 27 Aralık 2022 #4 Singua dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Bana sorma Activision'a sor. Artı 0 Eksi
KS KS S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 27 Aralık 2022 #5 Khamzat dedi: Bana sorma Activision'a sor. Genişletmek için tıkla... Konuya cevapta vermeseydiniz o zaman hocam. Artı 0 Eksi
Khamzat dedi: Bana sorma Activision'a sor. Genişletmek için tıkla... Konuya cevapta vermeseydiniz o zaman hocam.
Khamzat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 1.042 Çözümler 12 27 Aralık 2022 #6 Singua dedi: Konuya cevapta vermeseydiniz o zaman hocam. Genişletmek için tıkla... Oyunu ben yapmadığıma göre buna bir şey diyemem ama fikir yürütecek isek yeni Warzone çıktığı için eskisini sildiler. Artı 0 Eksi
Singua dedi: Konuya cevapta vermeseydiniz o zaman hocam. Genişletmek için tıkla... Oyunu ben yapmadığıma göre buna bir şey diyemem ama fikir yürütecek isek yeni Warzone çıktığı için eskisini sildiler.
KS KS S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 27 Aralık 2022 #7 Khamzat dedi: Oyunu ben yapmadığıma göre buna bir şey diyemem ama fikir yürütecek isek yeni Warzone çıktığı için eskisini sildiler. Genişletmek için tıkla... İkisi farklı oyun olduğunu duydum serverleri açık demişlerdi 1. oyunun. Artı 0 Eksi
Khamzat dedi: Oyunu ben yapmadığıma göre buna bir şey diyemem ama fikir yürütecek isek yeni Warzone çıktığı için eskisini sildiler. Genişletmek için tıkla... İkisi farklı oyun olduğunu duydum serverleri açık demişlerdi 1. oyunun.
Beck Hectopat Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 2.122 Çözümler 15 27 Aralık 2022 #8 Eski Warzone'un adı Warzone Caldera olarak değiştirildi ve bedava olmaktan çıktı. Çünkü yeni versiyonu olan Warzone 2.0 çıktı. Artı 0 Eksi
Eski Warzone'un adı Warzone Caldera olarak değiştirildi ve bedava olmaktan çıktı. Çünkü yeni versiyonu olan Warzone 2.0 çıktı.
Ar0x Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 3.054 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #9 Singua dedi: İkisi farklı oyun olduğunu duydum serverleri açık demişlerdi 1. oyunun. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yok. Sadece Warzone 2.0 var. Artı 0 Eksi
Singua dedi: İkisi farklı oyun olduğunu duydum serverleri açık demişlerdi 1. oyunun. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yok. Sadece Warzone 2.0 var.
KS KS S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 27 Aralık 2022 #10 Beck dedi: Eski Warzone'un adı Warzone Caldera olarak değiştirildi ve bedava olmaktan çıktı. Çünkü yeni versiyonu olan Warzone 2.0 çıktı. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim. Ar0x dedi: Öyle bir şey yok. Sadece Warzone 2.0 var. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Artı 0 Eksi
Beck dedi: Eski Warzone'un adı Warzone Caldera olarak değiştirildi ve bedava olmaktan çıktı. Çünkü yeni versiyonu olan Warzone 2.0 çıktı. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim. Ar0x dedi: Öyle bir şey yok. Sadece Warzone 2.0 var. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.