Paydas10 Hectopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 8 24 Temmuz 2022 #1 Şu an Call of Duty Modern Warfare 2019 197 TL almayı düşünüyorum. Battlenette iade hakkı var mı acaba indirip deneyeceğim de.
Şu an Call of Duty Modern Warfare 2019 197 TL almayı düşünüyorum. Battlenette iade hakkı var mı acaba indirip deneyeceğim de.
Çözüm Xeytan 24 Temmuz 2022 Paydas10 dedi: Bir kuralı falan var mı acaba 2 saat 2 hafta gibi teşekkürler cevap verdiğiniz için. Genişletmek için tıkla... Oyun hiç oynanmazsa ve geri ödemenin 3 gün içinde istenmesi durumunda iade edilir. Oyun oynanmış olsa bile müşterilerine para iadesi yaptıkları bazı özel durumlar olabiliyor.
Paydas10 dedi: Bir kuralı falan var mı acaba 2 saat 2 hafta gibi teşekkürler cevap verdiğiniz için. Genişletmek için tıkla... Oyun hiç oynanmazsa ve geri ödemenin 3 gün içinde istenmesi durumunda iade edilir. Oyun oynanmış olsa bile müşterilerine para iadesi yaptıkları bazı özel durumlar olabiliyor.
Xeytan Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 2.682 Çözümler 35 Yer Cheyenne 2 Eylül 2024 #11 görkemsp dedi: Ben idae talebi nasıl oluyor idae edeceğim oyunu ama. Genişletmek için tıkla... Yardım Alın - Blizzard Destek Artı 0 Eksi
görkemsp dedi: Ben idae talebi nasıl oluyor idae edeceğim oyunu ama. Genişletmek için tıkla... Yardım Alın - Blizzard Destek
görkemsp Megapat Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 694 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #12 Xeytan dedi: Yardım Alın - Blizzard Destek Genişletmek için tıkla... Onu anladım da inglizce yok o nasıl olacak. Artı 0 Eksi
Xeytan dedi: Yardım Alın - Blizzard Destek Genişletmek için tıkla... Onu anladım da inglizce yok o nasıl olacak.