Battle Pass alınır mı?

mehmut13

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Valorant Battle Pass'ı almak ve almamak arasında kararsız kaldım yeni gelecek sezon Pass'ı bu sezon Pass'ı bittikten sonramı sızdırlıyor. Hep alabileceğim bir şey değil VP birkerelik alacağım bu sezon Pass'ı bitmeden yeni sezon Pass'ı sızdırılır mı?

Hocam son bıcaklar arasında bayağı iyi bir yerde Battle Pass olarak bence almalısınız.

Hocam son bıcaklar arasında bayağı iyi bir yerde Battle Pass olarak bence almalısınız.

Hocam bu sezon passındaki bal arısı konsepti bir de şu mavi beyaz olan skinler cok hosuma gitmedi. O bıçağın konseptindeki skinler hoş geldi de simdi 1 kere yatıracağım bir daha yatırmam para. 3 skin konseptinden sadece birtanesi için satın almak nakadar mantıklı bilemedim. Bu sezon Pass'ı bitmeden yeni sezon Pass'ı sızdırılırmı

Hocam vallahi yalan söylemiş olmayayım de son 1 gün 2 gün sızdırıyorlar diye biliyorum.

Şimdiki pass bitmeden diğeri sızar.

Hocam bir bıçağa bakın istiyorsanız çekiş animasyonunu falan severseniz alın bence.

Bpden 2 3 gun once sizar genelde ama size tavsiyem vpyi simdiden alip bekletmeniz olur. Her yerde zam dedikodulari dolasiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…