L Lil Wonka Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 472 Çözümler 2 15 Aralık 2023 #1 Fortnite'ta Battle Pass aldım ama çok yavaş seviye atlıyorum. Hızlı bir yolu yok mu bunun?
Dasky Decapat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2023 #2 Lil Wonka dedi: Fortnite'ta Battle Pass aldım ama çok yavaş seviye atlıyorum. Hızlı bir yolu yok mu bunun? Genişletmek için tıkla... İnternette xp glitchleri var mesela en son festival jam xp glitchi vardı onu yapabilirsin iyi xp veriyor.
Lil Wonka dedi: Fortnite'ta Battle Pass aldım ama çok yavaş seviye atlıyorum. Hızlı bir yolu yok mu bunun? Genişletmek için tıkla... İnternette xp glitchleri var mesela en son festival jam xp glitchi vardı onu yapabilirsin iyi xp veriyor.
L Lil Wonka Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 472 Çözümler 2 15 Aralık 2023 #3 Dasky dedi: İnternette xp glitchleri var mesela en son festival jam xp glitchi vardı onu yapabilirsin iyi xp veriyor. Genişletmek için tıkla... Onu yapmak için arkadaş lazım
Dasky dedi: İnternette xp glitchleri var mesela en son festival jam xp glitchi vardı onu yapabilirsin iyi xp veriyor. Genişletmek için tıkla... Onu yapmak için arkadaş lazım
Yagiz65 Hectopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 123 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #4 Lil Wonka dedi: Onu yapmak için arkadaş lazım Genişletmek için tıkla... O fixlendi şu an level kasmanın en hızlı yolu XP mapler ve görev yapmak.
Lil Wonka dedi: Onu yapmak için arkadaş lazım Genişletmek için tıkla... O fixlendi şu an level kasmanın en hızlı yolu XP mapler ve görev yapmak.