Battle Silver sistem alınır mı?

kaanburfy

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, uzun zaman yetecek bir sistem topluyorum. Aklımda bir sistem yaptım ama çok kararsızım. İlk başlarda 4060 Ti 8 GB almayı planlıyordum, çünkü 16 GB ile performans farkı yoktu. Ancak baktığımda 8 GB ile fiyatı aynı olan 16 GB buldum ve 4060 Ti 16 GB'ı seçtim. VRAM açısından gelecekte de kullanım rahatlığı için benim için bu sistemi acil kontrol eder misiniz? Hemen almayı planlıyorum. 1080p oyuncusuyum. Şimdiden teşekkürler.

Ürün linki=Battle Silver | AMD Ryzen 5 8400F | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 4060 Ti 16 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com

Bütçe=36.000 ayrıca ekran kartı markasını hiç duymadım da bir sorun oluşturur mu kart ömründe.

İncehesap'tan sistem almayın. Diğer üyeler size daha sağlam öneriler verecektir ama şuna da bir bakabilirsiniz. Bütçeyi aştığının farkındayım indirim bekleyebilirsiniz veya bütçenizi arttırabilirsiniz belki. Attığım sistem sizi uzun süre götürür bence. Düzenleyip yazıyorum bu sisteme de bakabilirsiniz bütçeye uygun.

Muhtemelen İncehesap'taki sistemi neden önermediğimi merak ediyorsunuz. Kasanın içindeki PSU muhtemelen bomba. Ayrıca ekran kartı markası bilinmedik bir marka ki bu zaten İncehesap'ın en çok yaptığı kurnazlıklardan biri. Afox, Axle veya Gainward gibi merdiven altı markaların kartlarını insanlara yedirmeye çalışıyorlar. Bu yüzden önermiyorum.

Son düzenleme:
Ben buna benzer bir sistem kurmuştum ekran kartı 4060 Ti 8 GB idi ve markası güvenilir olan PNY idi onu alabilir miyim sizce.

SSD 1TB
RAM 32 GB en ucuz olan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaptım hocam.

Hocam AMD ekran kartlarına biraz önyargılıyım ya.

7000 Serisinde 1 gram sorun görmedim neyine ön yargılısınız?
RX500 ve 5000 serisi ile kıyaslamayın bu kartları.
Isınma sorunu ve driver sorunu yok.
Attığım sistem 4060 Ti 16 GB'tan daha iyi.

Hocam AMD ekran kartlarına biraz önyargılıyım ya.
hocam 7700 xt 4070 ile kafa kafaya bir kart ayrıca amd ekran kartları genel olarak vram fazlalığı sayesinde nvidiaya göre saf güç olarak çok önde ve bu size fps olarak geri dönüyor rx 6000 ve rx 7000 serisinde hiç bir sorun yok kart 60 dereceyi geçmez oyunlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…