Battle teams 2 nasıl bir oyun?

264523

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
4
Şu an betada olan bir oyun. İlk defa duydum ve ilk oyun hakkında da hiçbir bilgim yok. Oynayanlar ya da ilk oyunu oynayanlar nasıl bir oyun olduğunu anlatabilir mi?

Şu an betada olan bir oyun. İlk defa duydum ve ilk oyun hakkında da hiçbir bilgim yok. Oynayanlar ya da ilk oyunu oynayanlar nasıl bir oyun olduğunu anlatabilir mi?

Gameplay videoları güzel duruyor kötü sistemimde test edeceğim müsait bir zamanda.

Oynanışı bence fena değil ama aşırı lag sorunu yaşıyorum.

Bende çok fazla ping sorunu yaşıyorum hatta onu araştırmaya geldiydim benden mi kaynaklı diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
TR sunucuları yok muydu beyler yüklüyorum bende şimdi.

Ben şu an indiriyorum... Gameplaylerde güzel duruyor oyun. Eğer oynarsam belki tavsiye verebilirim.

Şuan indiriyorum güzel gibi.

Şu an indiriyorum güzel gibi.

Ben yaklaşık 20 saat oynadım. Eğlenceli fakat CS:GO'daki rekabetçi, Valorant'taki dereceli heyecanını vermiyor. Espor tarafında gelişeceğini düşünmüyorum. Arada kafa dağıtmalık oynanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…