Nanooo Decapat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 504 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #1 Otun bence çok hoş duruyor ama eminim şu anlık Ark yok ama bulurum olanlar deneyimlerini yazarsa sevinirim.
Otun bence çok hoş duruyor ama eminim şu anlık Ark yok ama bulurum olanlar deneyimlerini yazarsa sevinirim.
FutureLight Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.137 Çözümler 13 3 Temmuz 2024 #2 Bir süre sonra grafikleri çok baydı ve çoğunlukla yabancılar oynuyor oyunu. Battlefield serisi daha iyi bir seçenek bence.
Bir süre sonra grafikleri çok baydı ve çoğunlukla yabancılar oynuyor oyunu. Battlefield serisi daha iyi bir seçenek bence.
Nanooo Decapat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 504 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #3 FutureLight dedi: Bir süre sonra grafikleri çok baydı ve çoğunlukla yabancılar oynuyor oyunu. Battlefield serisi daha iyi bir seçenek bence. Genişletmek için tıkla... Hepsi var.
FutureLight dedi: Bir süre sonra grafikleri çok baydı ve çoğunlukla yabancılar oynuyor oyunu. Battlefield serisi daha iyi bir seçenek bence. Genişletmek için tıkla... Hepsi var.
ArqeNade Megapat Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 594 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #4 Bende tek takılıyorum. Battlebit'i kesinlikle almalısınız. Ortam çok güzel. Oyuncuların hafiften rp yapması eğlence katıyor. Bende yeni başladım ama sorunuz varsa elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.
Bende tek takılıyorum. Battlebit'i kesinlikle almalısınız. Ortam çok güzel. Oyuncuların hafiften rp yapması eğlence katıyor. Bende yeni başladım ama sorunuz varsa elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.