şeatnng Femtopat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 20 15 Kasım 2023 #1 Oyuna girince siyah ekran geliyor ve yaptığım işlemleri algılıyor fakat ben göremiyorum hâlbuki daha 1 gün önce sorunsuz oynuyordum. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2023
Oyuna girince siyah ekran geliyor ve yaptığım işlemleri algılıyor fakat ben göremiyorum hâlbuki daha 1 gün önce sorunsuz oynuyordum.
Tnixs Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 355 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #2 Çözünürlük ayarlarını düşürmeyi deneyin ve driverlerinizi güncelleyin. Artı 0 Eksi
KS KS şeatnng Femtopat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 20 15 Kasım 2023 #3 Tnixs dedi: Çözünürlük ayarlarını düşürmeyi deneyin ve driverlerinizi güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın mı Artı 0 Eksi
Tnixs dedi: Çözünürlük ayarlarını düşürmeyi deneyin ve driverlerinizi güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın mı
Tnixs Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 355 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #4 şeatnng dedi: Bilgisayarın mı? Genişletmek için tıkla... Steam'den oyunu başlatırken çözünürlük düşürme gibi bir ayar vardı diye hatırlıyorum birkaç araştırma yaparak bulabilirsiniz. Artı 0 Eksi
şeatnng dedi: Bilgisayarın mı? Genişletmek için tıkla... Steam'den oyunu başlatırken çözünürlük düşürme gibi bir ayar vardı diye hatırlıyorum birkaç araştırma yaparak bulabilirsiniz.
KS KS şeatnng Femtopat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 20 15 Kasım 2023 #5 Tnixs dedi: Steam'den oyunu başlatırken çözünürlük düşürme gibi bir ayar vardı diye hatırlıyorum birkaç araştırma yaparak bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler Artı 0 Eksi
Tnixs dedi: Steam'den oyunu başlatırken çözünürlük düşürme gibi bir ayar vardı diye hatırlıyorum birkaç araştırma yaparak bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler