NevzatE Hectopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 182 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #1 Geçen günlerde Battlefield 1 aldım ama oyunu açtığımda oynayanlar bilir oyunun başlangıcında bir tamama basmam gereken bir yer vardı tıklıyorum ama hiçbir reaksiyon alamıyorum. Herhangi bir bilgisi olan varsa bana yardımcı olursa sevinirim.
Geçen günlerde Battlefield 1 aldım ama oyunu açtığımda oynayanlar bilir oyunun başlangıcında bir tamama basmam gereken bir yer vardı tıklıyorum ama hiçbir reaksiyon alamıyorum. Herhangi bir bilgisi olan varsa bana yardımcı olursa sevinirim.
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.048 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 25 Ekim 2020 #2 Oyun dosyalarını doğrula. Artı 0 Eksi
Mithrandir59 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 1.790 Çözümler 13 Yer İstanbul 25 Ekim 2020 #3 Yönetici olarak ve farklı uyumluluk modlarında çalıştırmayı deneyebilir misin? Oyun orjinal değil mi , sorunun ekran görüntüsünü paylaşabilir misin? Artı 0 Eksi
Yönetici olarak ve farklı uyumluluk modlarında çalıştırmayı deneyebilir misin? Oyun orjinal değil mi , sorunun ekran görüntüsünü paylaşabilir misin?
KS KS NevzatE Hectopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 182 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #4 Mithrandir59 dedi: Yönetici olarak ve farklı uyumluluk modlarında çalıştırmayı deneyebilir misin? Oyun orjinal değil mi , sorunun ekran görüntüsünü paylaşabilir misin? Genişletmek için tıkla... Oyunum orijinal originden aldım. bados123 dedi: Oyun dosyalarını doğrula. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını da doğruladım ama işe yaramadı. Son düzenleme: 26 Ekim 2020 Artı 0 Eksi
Mithrandir59 dedi: Yönetici olarak ve farklı uyumluluk modlarında çalıştırmayı deneyebilir misin? Oyun orjinal değil mi , sorunun ekran görüntüsünü paylaşabilir misin? Genişletmek için tıkla... Oyunum orijinal originden aldım. bados123 dedi: Oyun dosyalarını doğrula. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını da doğruladım ama işe yaramadı.