İnternet hızım çok kötü ama yine de Battlefield 1'i almayı düşünüyorum. 8-10Mbps internet hızıyla( saniyede 1-1.3MB ) Battlefield 1 oynayabilir miyim? İnternet hızım minimum kaç olmalı? Mobil veri ile oynamayı denesem internetim çabucak biter mi?
İnternet hızım çok kötü ama yine de Battlefield 1'i almayı düşünüyorum. 8-10Mbps internet hızıyla( saniyede 1-1.3MB ) Battlefield 1 oynayabilir miyim? İnternet hızım minimum kaç olmalı? Mobil veri ile oynamayı denesem internetim çabucak biter mi?
100 ping geçersen oyundan atıyor.
ADSL altyapın var sanırım ve oynanmaz cok kotu olur hiç tavsiye etmem altyapını düzeltmeye calış veya altyapın iyi ise yeni yüksek pakete gec.
Mbps nasıl onemli değil sen 0.1 download 0.1 upload ile oynayamazsın ki ornek veriyorum ping isterse 1 2 olsun cunku internetin render yapıyor gibi düşün internet sayesinde o oyuna girip o oyun icinde takılıyorsun.
Zaman zaman evdekiler telefondan video açtıklarında benim Ping bazen 100'leri geçiyordu ve hiçbir zaman atılmadım. @Lıterhf önemli değil derken o kadar düşük olmasını da kastetmiyorum.
Zaman zaman evdekiler telefondan video açtıklarında benim ping bazen 100'leri geçiyordu ve hiçbir zaman atılmadım. @Lıterhf önemli değil derken o kadar düşük olmasını da kastetmiyorum.
Bizim arkadaşların ve benim ping 100 geçtiği zaman atıyordu. Time out diyordu yani zaman aşımına uğruyordu tabii internetleriniz şu an fiber 11 pingi geçmiyorum ama BF TR serveri olmadığından 30 ping 40 ping arası alıyorum oyunlarada ara verince işte aklıma direk o geldi güncelleme ve sunucularını yenilediler ise o sorun kalkmıştır. Belki de.
Zaman zaman evdekiler telefondan video açtıklarında benim ping bazen 100'leri geçiyordu ve hiçbir zaman atılmadım. @Lıterhf önemli değil derken o kadar düşük olmasını da kastetmiyorum.