O OceanWave34 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2016 #11 Gir bakalım girecek mi?
Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 30 Ağustos 2016 #12 İndirmeyi herhangi bir indirme yöneticisiyle yaparsan indirme dursa bile sonradan devam edebilirsin. @Emre C@n
İndirmeyi herhangi bir indirme yöneticisiyle yaparsan indirme dursa bile sonradan devam edebilirsin. @Emre C@n
EmreCanTuna Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Şubat 2014 Mesajlar 1.400 Makaleler 32 Çözümler 7 Yer Çorlu/Tekirdağ 30 Ağustos 2016 #13 Birisi dedi: İndirmeyi herhangi bir indirme yöneticisiyle yaparsan indirme dursa bile sonradan devam edebilirsin. @Emre C@n Genişletmek için tıkla... Microsoft Edge ile sorunsuz indirmekte.
Birisi dedi: İndirmeyi herhangi bir indirme yöneticisiyle yaparsan indirme dursa bile sonradan devam edebilirsin. @Emre C@n Genişletmek için tıkla... Microsoft Edge ile sorunsuz indirmekte.
Drk_BJK Kilopat Katılım 27 Ağustos 2016 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2016 #14 Beta açık beta değil miydi? Amerika PSN, Türkiye PSN, ve Endonezya PSN'e baktım hiçbirinde BF1 beta yoktu
Beta açık beta değil miydi? Amerika PSN, Türkiye PSN, ve Endonezya PSN'e baktım hiçbirinde BF1 beta yoktu
oguzhantemiz Kilopat Katılım 17 Haziran 2014 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2016 #15 Drk_BJK dedi: Beta açık beta değil miydi? Amerika PSN, Türkiye PSN, ve Endonezya PSN'e baktım hiçbirinde BF1 beta yoktu Genişletmek için tıkla... Gün içerisinde çıkacak. Her an gelebilir.
Drk_BJK dedi: Beta açık beta değil miydi? Amerika PSN, Türkiye PSN, ve Endonezya PSN'e baktım hiçbirinde BF1 beta yoktu Genişletmek için tıkla... Gün içerisinde çıkacak. Her an gelebilir.
Drk_BJK Kilopat Katılım 27 Ağustos 2016 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2016 #16 oguzhantemiz dedi: Gün içerisinde çıkacak. Her an gelebilir. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler.keşke 1 eylül yapsalardı da hızlı indirseydim
oguzhantemiz dedi: Gün içerisinde çıkacak. Her an gelebilir. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler.keşke 1 eylül yapsalardı da hızlı indirseydim
Barış Çağrı Hectopat Katılım 16 Ağustos 2016 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2016 #17 Origin'e baktım ve bulamadım 31 ağustos oldu ama Bf1 betayı bulamadım uygulamadan yardımcı olur musunuz?
Origin'e baktım ve bulamadım 31 ağustos oldu ama Bf1 betayı bulamadım uygulamadan yardımcı olur musunuz?
jamiryo00 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2016 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2016 #18 Arkadaşlar ben insider kaydı falan yapmadım,açık betayı indiremeyecekmiyim??
oguzhantemiz Kilopat Katılım 17 Haziran 2014 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2016 #19 An itibariyle Originde indirmeye açıldı.
jamiryo00 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2016 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2016 #20 oguzhantemiz dedi: An itibariyle Originde indirmeye açıldı. Genişletmek için tıkla... 21 Ağustostan evvel insider kaydı yapmayanlarda indirebiliyor mu?? Bulunduğum yerde origini kontrol etme şansım yok.
oguzhantemiz dedi: An itibariyle Originde indirmeye açıldı. Genişletmek için tıkla... 21 Ağustostan evvel insider kaydı yapmayanlarda indirebiliyor mu?? Bulunduğum yerde origini kontrol etme şansım yok.