oguzhantemiz Kilopat Katılım 17 Haziran 2014 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2016 #21 jamiryo00 dedi: 21 Ağustostan evvel insider kaydı yapmayanlarda indirebiliyor mu?? Bulunduğum yerde origini kontrol etme şansım yok. Genişletmek için tıkla... Evet. Herkese açık.
jamiryo00 dedi: 21 Ağustostan evvel insider kaydı yapmayanlarda indirebiliyor mu?? Bulunduğum yerde origini kontrol etme şansım yok. Genişletmek için tıkla... Evet. Herkese açık.
resulhan Hectopat Katılım 21 Nisan 2015 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2016 #22 beyler böyle uğraşmayın ben videosunu çektim bakn Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
beyler böyle uğraşmayın ben videosunu çektim bakn Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
oguzhantemiz Kilopat Katılım 17 Haziran 2014 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2016 #23 Oyun sorunsuz çalışıyor, ekstra bir indirme yapmadı.
Drk_BJK Kilopat Katılım 27 Ağustos 2016 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2016 #24 PSN storede de indirime açıldı