Battlefield 1 açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 11
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050 i5 12450H 16 GB ram
RAM
16 GB
Ekran kartı
RTX 3060
Anakart
msi ama model bilinmiyor
İşlemci
i5 12450H
Merhaba, oyunu açmaya çalışırken EA ekranı çıkıyor ve oyun hazırlanıyor ekranı geliyor. Ondan sonra Battlefield 1 başlamaekranı geliyor ve bir süre sonra EA açılıp kapanıyor böylelikle oyun açılmıyor. Ne yapabilirim?

Merhaba, oyunu açmaya çalışırken EA ekranı çıkıyor ve oyun hazırlanıyor ekranı geliyor. Ondan sonra Battlefield 1 başlamaekranı geliyor ve bir süre sonra EA açılıp kapanıyor böylelikle oyun açılmıyor. Ne yapabilirim?

Hocam driverları güncelleyin olmazsa Steam'den yüklediyseniz dosyaları doğrula EA'den yüklediyseniz onar seçeneğini yapmayı deneyin. Yine olmazsa silip yüklemeyi deneyin.

Hocam driverları güncelleyin olmazsa Steam'den yüklediyseniz dosyaları doğrula EA'den yüklediyseniz onar seçeneğini yapmayı deneyin. Yine olmazsa silip yüklemeyi deneyin.

Hocam işlemci dışında hepsi güncel.

Hocalarım doğrulama yaptım ama hala durum aynı.

EA aşırı buglı bir uygulama, üzerinden çalıştırdığım her oyunda sıkıntı yaşadım. BF 1 için ben de girmekte sorun yaşadım. Oyunu Steam'den değil EA'den başlatmayı, Anticheat kısmı gelince biraz bekleyip Anticheat'ı kapatıp oyunu tekrar başlatmayı deneyin birkaç kere; ben bu şekilde çözdüm.

Tamamdır hepinizin dediğini birazdan yapacağım şu an işlemci driverı güncelliyorumda.

Durum aynı.

@Lyon @bymfw4 @Agent06 başka ne yapabilirim?

Aynı şekilde EA FC 24'üm var o açılıyor. Ama Battlefield 1 açılmıyor.

Son düzenleme:
Tamamdır hepinizin dediğini birazdan yapacağım şu an işlemci driverı güncelliyorumda.

Durum aynı.

@Lyon @bymfw4 @Agent06 başka ne yapabilirim?

Aynı şekilde EA FC 24'üm var o açılıyor. Ama Battlefield 1 açılmıyor.

Kanka aynı olay bende de vardı, FC24 Epic'ten almıştım, PCdeki bütün EA ile ilgili şeyleri sildim sonra yeni EA hesabı açıp BF1'i sadece o hesaba bağladım. Yeni hesap açtın mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı