Qwertyys Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #1 Battlefield 1 aldım fakat açılmıyor EA atıyor önce sonra EA yanıt vermedi gibi bir şey diyor. İngilizce ve oyun açılmıyor ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2025
Battlefield 1 aldım fakat açılmıyor EA atıyor önce sonra EA yanıt vermedi gibi bir şey diyor. İngilizce ve oyun açılmıyor ne yapmam lazım?
KER01 Centipat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 76 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #2 Qwertyys dedi: Battlefield 1 aldım fakat açılmıyor EA atıyor önce sonra EA yanıt vermedi gibi bir şey diyor. İngilizce ve oyun açılmıyor ne yapmam lazım? Eki Görüntüle 2413710 Genişletmek için tıkla... EA App i sil abi sonra git web siteden indir tekrar giriş yap böyle çözülmesi lazım Artı 0 Eksi
Qwertyys dedi: Battlefield 1 aldım fakat açılmıyor EA atıyor önce sonra EA yanıt vermedi gibi bir şey diyor. İngilizce ve oyun açılmıyor ne yapmam lazım? Eki Görüntüle 2413710 Genişletmek için tıkla... EA App i sil abi sonra git web siteden indir tekrar giriş yap böyle çözülmesi lazım
Enes Kessler Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 514 Çözümler 3 1 Şubat 2025 #3 Bağlantınızı kontrol ettiniz mi çünkü orada EA sunucularına bağlanamadı yazıyor. Artı 0 Eksi
KS KS Qwertyys Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #4 KER01 dedi: EA App i sil abi sonra git web siteden indir tekrar giriş yap böyle çözülmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Deniyorum hemen. Enes Kessler dedi: Bağlantınızı kontrol ettiniz mi çünkü orada EA sunucularına bağlanamadı yazıyor. Genişletmek için tıkla... Bağlantımda sorun yok sadece EA'da böyle bir sorun oluyor. Qwertyys dedi: Deniyorum hemen. Genişletmek için tıkla... Olmadı. Son düzenleme: 1 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
KER01 dedi: EA App i sil abi sonra git web siteden indir tekrar giriş yap böyle çözülmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Deniyorum hemen. Enes Kessler dedi: Bağlantınızı kontrol ettiniz mi çünkü orada EA sunucularına bağlanamadı yazıyor. Genişletmek için tıkla... Bağlantımda sorun yok sadece EA'da böyle bir sorun oluyor. Qwertyys dedi: Deniyorum hemen. Genişletmek için tıkla... Olmadı.